Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új zenéket ír a Soul Asylum

Soul Asylum - Új zenéket ír a Soul Asylum

Dave Pirnernek és csapatának, egyelőre még név nélküli új albuma, feltehetőleg az év második felében érkezik majd a zeneboltokba (és az internetre). A Soul Asylum legutóbb 2006-ban adott ki lemezt.

A Soul Asylumra a legtöbben két dolog miatt emlékeznek. Az egyik a Runaway Train névre hallgató slágerük, amely méltán érdemelte ki az „eltűnt” gyerekek himnusza címet, a másik pedig az, hogy frontemberük a ’90-es években együtt járt Winona Ryderrel.

A Soul Asylum pedig az elmúlt években sem ült a babérjain. Az elmúlt években végig koncerteztek, azonban legutóbbi stúdió albumuk a ’Silver Lining’ megjelenése óta eltelt öt év.

Soul Asylum - Új zenéket ír a Soul Asylum

Most úgy néz ki, az új lemez megjelenéséig már nem kell sokat várnia a rajongóknak. A zenekar – állításuk szerint – gőzerővel dolgozik a tizedik albumuk dalain.

„Néhány dalt már elküldtem a fiúknak”, nyilatkozta Pirner a Rolling Stone-nak. „Most a visszajelzésükre várok. Lassan összeáll az album”.

Az énekes szerint az új anyag megjelenése a következő hat hónapban várható. A már befejezett dalok között van a ’Gravity’, az ’Into the Light’ és a ’The Streets’ c. szerzemények is.

„A lemez hangzása nem lesz hasonló az eddigi számainkhoz. A dalok sokkal inkább hasonlítanak azokhoz a zenékhez, amelyeket a jövőben majd játszani szeretnénk. Most határozzuk meg az új irányt. Szinte az összes vokált a New Orleans-i udvarom végében felállított pici stúdióban készítettem. Így sokkal önállóbban tudtam dolgozni. Az emberek valószínűleg azt hitték, többet nem hallanak felőlünk, de inkább csak arról van szó, hogy a saját szabályaink szerint készítjük a lemezt”, mondta Pirner.

Zsuzsi

2011. 03. 08. 18:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2012. 01. 31. 21:46
Nagyon szeretem a Soul Asylum-et! Jó számaik vannak, Dave-nek nagyon jó hangja van és jó dalszövegeket ír! Várom az új lemezt! SA forever! ♥

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új zenéket ír a Soul Asylum cikk képei
Soul Asylum - Új zenéket ír a Soul AsylumSoul Asylum - Új zenéket ír a Soul Asylum