Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhunyt Mike Starr

Mike Starr - Elhunyt Mike Starr

Tegnap kora délután holtan találták Mike Starr basszusgitárost Salt Lake City-beli otthonában. A halál oka egyelőre még nem tisztázott és a toxikológiai vizsgálatra is még heteket kell várni. Minderre azért van szükség, mert mint köztudott, a zenész évek óta küzdött súlyos drogproblémákkal.

. Mike Starr 2000-ben szerepelt a VH1-on futó Celebrity Rehab With Dr. Drew című valóság show-ban, amiben az érdeklődök a rehabot megjárt hírességek életét kísérhették figyelemmel. A józan élet azonban nem sokáig tartott a zenésznél, legutóbb idén februárban tartóztatták le, tiltott szerek birtoklásáért.
Karrierje a az Alice In Chains 1987-es alapításakor indult be.Ettől fogva a banda tagja volt 1993-ig. Ő játszott a debütáló Facelift lemezen, a Sap EP-n és a zenekar csúcsalkotásán, az 1992-es Dirt-ön is. Bár arról több verzió is van, hogy miért hagyta el a számára hírnevet hozó együttest, a hivatalos indok szerint a többiek még turnézni akartak, ő viszont már haza vágyott. Emellett azonban napvilágot látott egy másik magyarázat, amit maga az érintett nyilatkozott pár évvel a bandából való kilépés után, hogy a kirúgása hátterében is a drogok húzódnak, amik használata már rányomta a bélyeget a teljesítményére is.

evelin

2011. 03. 09. 19:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhunyt Mike Starr cikk képei
Mike Starr - Elhunyt Mike Starr