Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Duffy a csúcsról a mélybe zuhant

Duffy - Duffy a csúcsról a mélybe zuhant

A 2009-es BRIT Awardson Duffy triplázott: a Legjobb brit énekesnő, a Legjobb brit új előadó és a Legjobb brit album kategóriákban győzött, utóbbiban a Rockferry című nagylemezével. Akkor ez a várakozásnak megfelelően alakult.

Két évvel a díjkiosztó után a walesi énekesnő a visszavonulását fontolgatja. A bejelentésen nem lepődött meg senki, csillaga időközben szinte teljesen leáldozott. A dalszerző-énekesnő csalódott a tavaly novemberben megjelent Endlessly című második stúdióalbumának viszonylagos sikertelensége miatt, és elmondása szerint nincs ereje a visszatérésre. Inkább szeretne férjhez menni, boldogan élni valahol vidéken Mike Phillips rögbijátékos párjával, és gyerekeket akar szülni.

Duffy - Duffy a csúcsról a mélybe zuhant

Duffy Rockferry című nagylemeze 2008 márciusában került a boltokba. Abban az évben ebből a korongból értékesítették a legtöbbet a brit piacon, a Mercy című megaslágere pedig az év harmadik legsikeresebb felvétele volt a szigetországban. Endlessly című albumát Londonban, New Yorkban és Spanyolországban készítette többek közt Albert Hammond producerrel, akivel közösen írta a dalokat. A korong a brit eladási lista kilencedik helyére iratkozott fel, és mindössze további három hétig szerepelt a negyvenes mezőnyben. A róla előzetesként kiadott, a The Roots nevű hiphopformációval rögzített Well Well Well című felvétel a dalok brit rangsorában csak a 41. helyig jutott, a megjelenés hetében négyezer példányban fogyott. A jövő héten a korongról mindenesetre kiadják még a My Boy című szerzeményt.

Puha József

2011. 03. 11. 8:36

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Duffy a csúcsról a mélybe zuhant cikk képei
Duffy - Duffy a csúcsról a mélybe zuhantDuffy - Duffy a csúcsról a mélybe zuhant