Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Collins furcsa bocsánatkérése

Phil Collins - Collins furcsa bocsánatkérése

A Genesis dobosból lett énekes-frontembere ismét a visszavonulásáról nyilatkozott, ami most valóban bekövetkezhet, ugyanis nagyon elszánt. Phil Collinsnak az elmúlt években egészségi problémák egész sorával kellett szembenéznie: egyebek mellett károsodott a hallása, a dobolástól pedig sérültek a kezében lévő idegek.

A január 30-án a hatvanadik életévét betöltött zenészt elmondása szerint már nem motiválja a munka. „Néztem a tévében az MTV egyik díjátadó gáláját, és azt éreztem, hogy semmi közöm hozzá, nem tartozom abba a világba. Úgy gondolom, senkinek sem fogok hiányozni, és sokkal boldogabb leszek, ha visszavonulok a zenei életből. Bocsánatot kérek amiatt, hogy sikeres lettem. Tényleg nem akartam, hogy ilyen méreteket öltsön a népszerűségem” – fogalmazott Phil.

Phil Collins - Collins furcsa bocsánatkérése

Bár nagy sikereket ért el – több slágere örökzölddé vált, hét Grammy-díjat zsebelt be, a Tarzan című animációs film You’ll Be in My Heart című daláért Oscar-díjat kapott –, a szakmabeliek egy része a mai napig kétségbe vonja zenei tehetségét.

Puha József

2011. 03. 17. 20:37

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Collins furcsa bocsánatkérése cikk képei
Phil Collins - Collins furcsa bocsánatkérésePhil Collins - Collins furcsa bocsánatkérése