Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket.

Napoleon Boulevard - Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket.

Május 14-én szervezik az új, Világfalu című Napoleon Boulevard lemez bemutató koncertjét a Szikra Cool Tour House-ban (1066 Budapest, Teréz krt. 62.) este 20 órától. Most először, Te szerkesztheted a műsor anyagát, ha részt veszel az NB játékban.

Világfalu

A Napoleon Boulevard „Világfalu” című lemezbemutató koncertjére készül, hiszen a legfrissebb hírek szerint a bulit május 14-re tervezik, ahol az új dalok mellett, természetesen a régi kedvencek sem maradnak el. A koncert további meglepetéseket is tartogat, hiszen Te is szerkesztheted a készülőben lévő műsort. Ha szeretnéd, hogy a Te kedvenc számaidat játssza a zenekar, akkor vegyél részt a szavazáson és írd meg az info@vinczelilla.hu címre kívánságlistádat.

Napoleon Boulevard - Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket.

Maximum 20-at választhatsz a következő dalokból. Az új lemezről: Még egyszer, Szállj el a hülye űrhajóddal, Világfalu, Van, ami egyszer jó, Zombik vagyunk, Bomba, Búvárok a partra!, Az élet szép. A régebbi dalokból: Pontosan terv szerint, Szemtől szembe, Szállj velem, Fogd meg a kezem, Álmodtam csillagot, Vagy az élet volt kegyetlen, Kérlek, ne félj (Ugye eljönnek a repülők), Hidd el, jönnek még jobb idők, Modern tangó, Egyszer talán; Nem kell a zászló, Mylord, Európa visszavár, Mennyből az angyal, Vallomás, Változz velem, Hiányzol nagyon, Bicikli, Legyetek jók ha tudtok, Júlia nem akar a földön járni, Uram, segíts + egy saját ajánlás a listában nem szereplő dalról.

A meglepetések ezzel még nem értek véget, hiszen a koncerten lehet majd először kapni a Syma csarnokbeli nagy koncertről készült dvd-t is. Mivel Lilla több, mint tíz éve tanít, és büszke növendékeire, fontosnak tarja, hogy saját példájával erősítse azt a felfogást a zenélésről, amiért érdemes a saját igazságainkkal és igényességeinkkel művelni.
A legtehetségesebb diákok május 14-én 20h-tól saját műsorukkal mutatkoznak be a Napóleon Boulevard koncertje előtt, majd később a vokálokban is szerepet vállalnak Lilla mellett a színpadon. A lázas készülődést még megelőzi egy igen fontos esemény, Lilla így mesélt róla:

A buli csak a kezdet, és előtte még jön a bemelegítés mondja Vincze Lilla, aki a lemezbemutató koncert szervezése mellett, hatalmas lendülettel dolgozik zenekarával legújabb video klipjén, hiszen a tervek szerint a nyuszi hozza következő klipjüket. A video alapanyagául azok a gyerek rajzok szolgálnak majd, melyeket korábban a „Világfalu” című album "Búvárok a partra!" című számához kértek. Lilla nagyon hálásan nyilatkozott a rajzokkal kapcsolatosan:

Hihetetlen, hogy milyen sok kreatív rajzot juttattak el hozzánk a gyerekek, egytől egyig fantasztikus alkotások. Igyekszünk a legtöbbet bemutatni majd a készülőben lévő anyagunkban, az egyik legizgalmasabb klip lesz, amin eddig dolgoztunk.

Addig is ízelítőként szolgálunk egy rajongó által készített klippel, melyet az új cd címadó dala, a „Világfalu” ihletett.
A játékról több információt megtudhatsz a www.vinczelilla.hu oldalon, vagy lépj kapcsolatba a zenekarral a facebookon!

Bius

2011. 03. 23. 22:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket. cikk képei
Napoleon Boulevard - Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket.Napoleon Boulevard - Játssz együtt az NB-vel és Szerkeszd meg lemezbemutató koncertjüket.