Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Oscar- és Grammy-díjas Jennifer Hudson új dala, az: „I Remember Me”

Jennifer Hudson - Az Oscar- és Grammy-díjas Jennifer Hudson új dala, az: „I Remember Me”

Az április végén megjelenő album első nemzetközi slágerét, a címadó dalt, az I Remember Me című szerzeményt már játsszák a rádiók. A dal címét Jennifer egyik verse ihlette, melyből Ryan Tedder komponált egy gyönyörű nótát. Az énekesnő külsőleg is megújult, látványosan lefogyott és csodálatosan néz ki.

„Nagyon izgatott vagyok ezzel az albummal kapcsolatban, mert olyan ez számomra, mint egy újjászületés, amin keresztül látom az életem minden fejezetét. Azért kapta tőlem ezt a címet, mert szeretném, ha emlékeztetne arra, amin keresztülmentem. Megtanultam, hogy az élet bármikor bármivel okozhat meglepetést, bármilyen terveid is vannak. A rajongóim mind borzasztó hűségesek, úgy érzem, mintha minden pillanatban itt lennének velem, és alig várom, hogy meghallgassák az új lemezemet.” – mondta az énekesnő.

Az I Remember Me című korong Jennifer 2008-ban megjelent debütáló albumát követi, melyen olyan sikeres szerzemények szerepeltek, mint a „Spotlight” és az „If This Isn’t Love”. Jennifer Hudson a Billboard 200-as Albumlista és az R&B/Hip-Hop lista 2. helyén debütált, és 2009-ben Grammy-díjat nyert a legjobb R&B album kategóriában.

2011. 03. 30. 17:26

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Oscar- és Grammy-díjas Jennifer Hudson új dala, az: „I Remember Me” cikk képei
Jennifer Hudson - Az Oscar- és Grammy-díjas Jennifer Hudson új dala, az: „I Remember Me”