Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjét

Britney Spears - Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjét

A mostanság újra régi fényében tündöklő Britney Spears márciusban mutatta be legújabb felvételét, Till The World Ends címen. Az éjszaka folyamán pedig a dal zenei videója is debütált.

Till The World Ends

Úgy néz ki Britney Spears egészen komolyan gondolta a visszatérést. Már-már régi önmagát adja, Hold It Against Me című dala pedig talán a vártnál is sikeresebb lett. A 29 éves énekesnő visszatérő dala januárban jelenhetett meg, és azóta meghódította világ slágerlistáit, köztük a hazai Class FM Top 40-es listáját is.

Britney slágere, az énekesnő hetedik stúdióalbumának debütáló kislemezeként jelenhetett meg januárban. A Femme Fatale címet viselő stúdióalbum pedig a közelmúltban, március 25-én kerülhetett a lemezboltok polcaira. A lemezkiadás első hetében, közel 300 ezer példányban kelt el a nagylemez. Ezt megelőzően, március 4-én Britney új albumának második kislemeze is megérkezett.

Britney Spears - Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjét

Az újdonság a Till The World Ends címet viseli. A dal írásában, a nagylemez munkálataiban is aktívan részt vevő Max Martin és Dr. Luke, valamint Alexander Kronlund és a közkedvelt énekesnő, Ke$ha is részt vett.

A dance és az electropop stílust is ötvöző felvétel eddig visszafogottan szerepelt a toplistákon. Mindenesetre azt azért elmondhatjuk, hogy egy újabb remek dalról van szó, ami bármikor feljebb kúszhat a ranglistán. Talán az éjszaka folyamán bemutatott zenei videó is rásegít majd erre.

Britney legújabb zenei videóját Ray Kay rendezte. A klipet március 17-én forgatták Los Angelesben. Az egész videóra jellemző a dinamika, a tánc és a mozgás. Szemmel láthatóan Britney és csapata ezúttal főként a koreográfiára összpontosított. A mai klippremiert megelőzően jelentették be, hogy két fajta videoklip is készül a Till The World Ends c. dalhoz. A rajongók így nemsokára újabb klippremiernek lehetnek szemtanúi.

engyus

2011. 04. 06. 12:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjét cikk képei
Britney Spears - Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjétBritney Spears - Britney Spears bemutatta legújabb videoklipjét