Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóit

Ákos - Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóit

Ákos ismételten elkényezteti rajongóit. Az énekes 43. születésnapján, azaz április 6-án jelenhetett meg a népszerű előadó legújabb kislemeze. Valamint a Szeress így és az Utazó című dalok zenei videói is tegnap kerültek bemutatásra.

Szeress Így

Azt hiszem bátran állíthatjuk, hogy Ákos megint nagyot alkotott. A rengeteg sikeresebbnél-sikeres dal és album után, a tavaly októberben megjelent A Katona Imája című nagylemez is igen közkedvelt lett. Pontosan egy évvel ezelőtt, Ákos 42. születésnapján jelenhetett meg az album előfutáraként, a Szindbád Dala c. felvétel és videoklip.

Tegnap pedig, szintén Ákos születésnapján, dupla klippremierrel és lemezmegjelenéssel lepte meg az énekes önmagát és rajongóit! A tegnap délután folyamán debütálhatott a Szeress Így és a legfrissebb Ákos-újdonság, az Utazó című dalok klipje.

Ákos - Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóit

Az első klipet itt az oldalon is megtekinthetitek, míg a másodikért kattintsatok ide! Tekintsétek meg őket! Valamint olvassátok el az Ákos hivatalos oldaláról származó információkat is:

Ákos több mint húsz éve ír és ad elő dalokat. Kiadványainak többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Töretlen sikerét több száz telt házas koncert, lelkes, kitartó és fogékony közönség, valamint számos szakmai díj jelzi. Olyan szerzemények fűződnek a nevéhez, mint az Induljon a banzáj! , a Valami véget ért, az 1984, szólistaként a Hello, a Dúdolni halkan, az Indiántánc, az Ilyenek voltunk, a Végre, az Ikon, a Keresem az utam, az Ölelj meg újra vagy az Adj hitet.

Ákos 2011. április 6-án Utazó címmel újabb kiadványt jelentetett meg. A DualDisc formátumú maxi mindkét oldala bővelkedik újdonságokban. Korábban sem volt kevés anyag a maxikon, de ez az eddigi leggazdagabb tartalmat felvonultató Ákos-"kislemez"! A CD oldalon kilenc felvétel hallható: a címadó, vadonatúj Utazó című szerzemény mellett a platinalemezes és Fonogram-díjas A Katona Imája album dalainak (A Fénybe Nézz, Szeress Így) több verziója szerepel a korongon.

A koncertfelvétel és a remixek mellett Ákos francia felkérésre írott nagyzenekari szerzeménye is ezen a kiadványon hallható először. A DVD-oldalon az összes dal megtalálható sztereóban és kétfajta kódolású 5.1-hanggal is (DD5.1 és dts). Ugyanitt kapott helyet két vadonatúj videóklip, három új videónapló-bejegyzés az elmúlt időszak munkálatairól és a klipforgatásról, valamint egy rejtett koncertklip. A gazdag tartalmat felvonultató kiadvány speciális DuraCase csomagolásban lát napvilágot.

Forrás:ákos.hu

engyus

2011. 04. 07. 20:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóit cikk képei
Ákos - Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóitÁkos - Ákos dupla klippremierrel lepte meg rajongóit