Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra úton a Tankok

Tankcsapda - Újra úton a Tankok

Múlt csütörtöki, gödöllői Trafó-beli koncertjével elstartolt a Tankcsapda tavaszi koncertsorozata. A debreceni trió újult energiával és teljesen átgyúrt repertoárral járja a vidéki helyszíneket a következő hónapokban. De a főváros sem marad ki, június 17-én, a Világveleje Fesztiválon is ott lesznek az Orczy Parkban.

A debreceni Tankcsapda három hónapos pihenő után újra színpadon! Az Új Nap Vár Turné múlt csütörtökön, Gödöllőn indult útnak, méghozzá felfrissült koncertműsorrral. A TCS-rajongók nagy örömére sok régi nóta visszakerült a repertoárba, korántsem a hagyományos slágeres műsort nyomják a srácok, sőt olyan szám is elhangzik (Akapulkó), melyet élőben eddig nem hallhatott a nagyközönség. A banda most hétvégén, április 15-én, pénteken Mindszenten, 16-án, szombaton, Kisvárdán, majd április 22-én Sopronban, 23-án Tatabányán, 29-én Zalaegerszegen, 30-án Kaposvárott ad koncertet. Az Új Nap Vár Turné májusban is folytatódik, 6-án a győrújbaráti Motorostalálkozón, 13-én Miskolcon, az Egyetemi Napokon, 13-án Dunaújvárosban a Főiskolai Napokon, 14-én pedig a mogyoródi Hungaroringen dübörögnek tovább a Tankok. És hogy a fővárosi közönségről se feledkezzenek meg, június 17-én, pénteken az Orczy Parkban megrendezésre kerülő Világveleje Fesztiválon is látható lesz a banda!

2011. 04. 13. 10:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Rocklexikon 2011. 04. 17. 22:37
Sziasztok Zenekarok és Rajongók! A több mint 10 éve működő Rocklexikon rádióműsor az adó megszűnése miatt Március 1-től szünetel. Most másik rádióadót keresünk. Ehhez elengedhetetlen a hallgatói támogatás. Kérünk benneteket, szavazataitokkal segítsétek a munkánkat, hogy minél előbb újra legyen rockzene az éterben! Látogassatok el a www.rocklexikon.hu oldalra és szavazzatok, valamint legyetek ismerőseink a www.facebook.com "Rocklexikon rádióműsor" oldalon is! Köszönjük szépen mindenkinek, és aki szereti a rockzenét, adja tovább!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra úton a Tankok cikk képei
Tankcsapda - Újra úton a TankokTankcsapda - Újra úton a Tankok