Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A lemez előkampánya

Beyonce - A lemez előkampánya

Az utóbbi időben sok hír érkezett Beyoncéról. Nyilvánvaló volt, hogy ez csak egyet jelenthet: célegyenesbe értek készülő albumának stúdiómunkálatai. Valóban ez van a háttérben, a múlt héten világgá kürtölték, hogy a nagylemez várhatóan júniusban kerül a boltokba.

A texasi énekesnő március végén bejelentette, hogy a jövőben már nem az édesapja, Mathews Konwles látja el menedzseri teendőit. Elmondta, saját kezébe veszi a dolgait, a bennfentesek azonban biztosak abban, hogy a férje, Jay-Z fogja irányítani a karrierjét.

Beyoncé a múlt héten hat új dalt adott elő New Yorkban a készülő albumáról kiadója (Sony Music) néhány szakemberének, akik állítólag padlót fogtak a zeneszámoktól. „Az énekesnő egy új szintre lépett” – nyilatkozta a brit The Daily Telegraphnak Denis Handlin, a lemezcég ausztráliai igazgatója. Az album a tervek szerint júniusban jelenik meg, de az időpont változhat, mivel a dalok egy része még nem nyerte el végső formáját. Az már biztos, hogy az énekesnő június 26-án fellép a Glastonbury Fesztiválon.

Beyonce - A lemez előkampánya

Az 1997 és 2006 között működött Destiny’s Childban ismertté vált Beyoncé eddig három stúdiólemezt adott ki, a Dangerously in Love (2003), a B’Day (2006) és az I Am… Sasha Fierce (2008) címűeket, amelyekből csak az Amerikai Egyesült Államokban közel tizenegymilliót értékesítettek. Gyűjteményében tizenhat Grammy-díj van: hármat egykori csapatával, tizenhármat szólóban zsebelt be.

Puha József

2011. 04. 14. 20:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A lemez előkampánya cikk képei
Beyonce - A lemez előkampányaBeyonce - A lemez előkampánya