Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Belmondo dala lesz a PaFe hivatalos himnusza

Belmondo - A Belmondo dala lesz a PaFe hivatalos himnusza

A Belmondo száma, a Végre itt a várva várt lett a Pannónia Fesztivál hivatalos dala, ami egyébként már hallható a fesztivál hivatalos oldalán, a www.pannoniafesztival.hu-n. A csapatot legközelebb árpilis 30-án lehet élőben látni a Syma Csarnokban a Prognózis zenekarral.

A régi Sziget hangulatát idéző PaFe az erős zenei felhozatal mellett már csak azért is annyira kedvelt, mert a poros fesztiválok helyett, itt zöldövezetben találja magát az ember. Ezt a jellegzetes hangulatot közvetíti a Belmondo dala, amire hamarosan klip is készül. A videót a Pannónia által meghirdetett pályázat nyertesének forgatókönyve alapján készítik el.

Az elmúlt időszakban több elismerésben is részesült a zenekar és frontembere. Az MR2-Petőfi Rádió összeállította az utóbbi 10 év NAGYON ZENÉJÉT, és a rádió hallgatóinak szavazata alapján a Belmondo a 12. helyezést ért el a „Mikor“ dallal. Továbbá Czutor Zoli, énekes nyerte idén az Artisjus Év szövegírójának díját, valamint ő volt a a legutóbbi Dob+Basszus Cover vendége, ahol munkásságát más zenekarok feldolgozásai alapján mutatták be Lévai Balázs műsorában.

2011. 04. 16. 10:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Belmondo dala lesz a PaFe hivatalos himnusza cikk képei
Belmondo - A Belmondo dala lesz a PaFe hivatalos himnusza