Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Előrehozott megjelenés

Lady GaGa - Előrehozott megjelenés

A vártnál korábban jelenik meg Lady Gaga új kislemeze. A ’Judas’ c. dal eredetileg április 19-én érkezett volna a megmaradt zeneboltok polcaira, de az énekesnő megváltoztatta a megjelenés időpontját.

Lady Gaga hamarosan megjelenő ’Born This Way’ névre keresztelt második albumának, következő nagy durranása, eredetileg április 19-én jelent volna meg.

Azonban híven a 21. század nyújtotta lehetőségeknek, a dalt már jóval a hivatalos megjelenés előtt felpakolták az internetre. Így az énekesnő előre hozta a neves dátumot és a dal április 15-én már mindenki számára elérhetővé vált.

Lady GaGa - Előrehozott megjelenés

A ’Judas’ c. dallal úgy látszik semmi nem megy simán, hiszen különböző vallási csoportok már régebben is kifejezték nem tetszésüket. A videóklipben ugyanis Lady Gaga Mária Magdalénaként szerepel, Norman Reedus színész pedig Júdás bőrébe bújik.

Twitter oldalán az énekesnő már adott egy kis ízelítőt a készülő videóból, amely egyértelműen tudtunkra adja, hogy mire számítsunk: „Judás megérkezik. Nyissatok utat a kulturális baptizmus eljövetelének”, olvasható a klip végén.
Az énekesnő állítása szerint a videóklip művészileg az eddigi legjobb munkája.

A ’Judas’ c. dal egyébként zeneileg semmi újat nem nyújt, dallamos popzene, fülbemászó refrénnel, kicsit olyan mintha a ’Poker Face’ és a ’Bad Romance’ zabigyereke lenne.

Mától (április 16.) Lady Gaga twitter oldalán megtekinthető a május 23-án megjelenő ’Born This Way’ c. albumának borítómunkája is. A fotót Nick Knight brit fotós készítette. A képen Gaga feje egy motorbiciklin köszön vissza.

Zsuzsi

2011. 04. 16. 12:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Előrehozott megjelenés cikk képei
Lady GaGa - Előrehozott megjelenésLady GaGa - Előrehozott megjelenés