Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elhibázott következtetés

Radiohead - Elhibázott következtetés

Futótűzként terjedt a hír az interneten, amit a Radiohead rajongóinak egy csoportja indított el. Úgy gondolták, kedvencük hamarosan előrukkol a The King of Limbs című stúdiólemez második részével. A CD előrendelésekor a TKOL1 név alatt futott a dalokat tartalmazó file, és az albumon mindössze nyolc szerzemény szerepel – ezekből szűrték le a következtetést.

Ed O’Brien azonban elszomorította őket. „Nincs tervben a folytatás. Felhasználtuk majdnem minden elkészült dalunkat. Ha új nagylemez készítésébe fognánk, azt új szerzeményekkel töltenénk meg. Van néhány félkész állapotban lévő zeneszámunk, de hét-nyolc új felvételünk nincs, amit most, vagy akár ősszel kiadhatnánk” – nyilatkozta a gitáros.

Két új Radiohead-dal azért szombaton a brit Record Store Day keretében napvilágot látott vinillemezen. A Supercollider és a The Butcher címűek a The King of Limbs felvételei alatt készültek, de az albumról lemaradtak. A Record Store Day az áruházak és a letöltések közé szorult független, kis lemezboltok fontosságára hívja fel a figyelmet. Ezen a napon különleges kiadványok jelennek meg korlátozott példányszámban, amelyek csak ezekben a boltokban szerezhetők be.

Puha József

2011. 04. 20. 14:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Elhibázott következtetés cikk képei
Radiohead - Elhibázott következtetésRadiohead - Elhibázott következtetés