Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala!

Beyonce - Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala!

A volt Destiny’s Child-tag júniusban új lemezzel rukkol elő. Az album bevezető dala, a ’Run The World (Girls)’ április 21-én jelent meg, a közvéleményt azonban alaposan megosztja a felvétel.

A 29 éves énekesnő negyedik albumát fogja idén megjelentetni, az előző három korongból több mint 25 millió példány talált gazdára, így bátran kijelenthetjük, hogy Bee nagyon magasra tette a mércét korábbi munkáival.

Az új szerzeményt, amit maga Beyoncé és Terius Nash írt, egy afféle női himnusznak lehet tekinteni; a nők uralmáról, hatalmáról szól. A hozzá tartozó videóklipet már le is forgatták, Francis Lawrence asszisztálásával.

Beyonce - Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala!

A kritika dicséri a dalt, a közönség eddig kevésbe: egyáltalán nem aratott osztatlan sikert a zeneszeretők körében. Jay-Z kedvese a mai trendtől eltérően nem az elektropopra vagy a dance-re fektette a hangsúlyt, sokkal inkább a tőle megszokott R&B-s vizeken evez.

Az R&B zenével foglalkozó ThisIsRnB.freeblog.hu kritikusa szerint: „A 'Run The World' […] a leginkább anti-rádióbarát dala Beyoncé-nak. Még a refrént sem titulálnám fülbemászónak, a közte lévő versszakokat pedig egyenesen elbaltázottnak tartom. Mindezt fokozza még a katonás instrumentál, Bee hangja viszont sokat javít az összképen.” – olvasható a blogon. Az R&B zenét (Beyoncé, Keri Hilson, Kanye West, Akon, Chris Brown, Lil Wayne, Nicole Scherzinger, Nicki Minaj stb.) kedvelők figyelmébe ajánlom a ThisIsRnB.freeblog.hu weboldalt, hisz rendszeresen friss hírekkel, kritikákkal zenékkel és videókkal szolgál minden fontos R&B előadóval!

Mindenki döntse el saját maga, mit gondol Beyoncé újsonságáról, a lenti linkre kattintva meghallgatható a felvétel!

Luxi

2011. 04. 22. 23:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 04. 24. 16:53
én nagyon szeretem,nem tudom miért húzzák le. :/ evoo
Vendég 2011. 04. 25. 9:46
Szerintem nagyon jó! Pont azért mert nem sablonos mint a többi "előadó" ...
Vendég 2011. 05. 11. 1:38
ritka sz-a-r dal. az előző album meg totál kommersz volt. Nekem a B'DAY az örök kedvenc Beyoncé albumom, Az igazi R'n'B!!! Ez egy f-o-s. Meg amúgy is rohadt unalmas ez a nőuralom téma. Kíváncsi vagyok mit szólnának, ha vmelyik pasi előadó a hím-uralomról énekelne. Ez a nemek közötti versengés szánalmas, Beyoncé lemaradt az elmúlt 50-100 évről??? Monnyon le.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala! cikk képei
Beyonce - Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala!Beyonce - Megjelent Beyoncé új, mindenkit megosztó dala!