Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink?

Deák Bill Gyula - Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink?

Nagy Feró, Deák Bill Gyula, Bocskor Bíborka és Czutor Zoltán a legendás Flúgos Futamban versenyeznek spéci járgányukkal. A kisfilmekből négy rész készült, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videómegosztó oldalon.

Az Egyesült Államokban már nagy kultusza van annak, hogy sztárokat belerajzolnak egy-egy rajzfilmbe. Arnold Schwarzenegger például a hamarosan induló, The Governator című sorozatban alakít egy szuperhőst, Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta pedig a Verdák 2-ben bukkant fel.

A világsztárok után most ismert magyar zenészek is belecsöppentek egy amerikai rajzfilmsorozatba, méghozzá az egykori világhírű alkotópáros, Joseph Barbera és William Hanna által rendezett Flúgos Futamba. A Magyarországon is számtalanszor vetített sorozat története, hogy spéci járgányokkal, autómobilokkal versenyeznek a szereplők, akiket a gonosz Gézengúz Guszti és lökött kutyája, Mardel próbál megakadályozni abban, hogy célba érjenek. Az eredeti szereplők helyére Pál Balázs – a Ranbo 13 és A tehén nadrágja készítője – belerajzolt ismert zenészeket. Köztük van Nagy Feró, Lovasi András, Deák Bill Gyula, Czutor Zoltán, Bocskor Bíborka, illetve az Irie Maffia, a Belga, a Subscribe és a Pannonia Allstars Ska Orchestra zenekarok tagjai. A magyar művészek guruló járgányukkal versenyeznek, és a már említett Gézengúz Guszti és Mardel próbálja őket mindenféle trükkel megállítani.

Deák Bill Gyula - Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink?

A magyar szereplőkkel négy rész készült el, hamarosan láthatóak több tévécsatornán és videómegosztó oldalon. A kisfilmek - melyeket Komenczi Norbert rendezte, a szövegeit Keresztesi József írta - az idei Pannónia Fesztivált népszerűsítik.

Az első rész már itt látható:
http://www.youtube.com/watch?v=lTiPzyWXAH4

2011. 04. 23. 8:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

ffxiv01 2011. 05. 09. 3:32
I like ,thhanks http://www.aiongold.org.uk http://www.itemgarden.com http://www.buywowgold.ws

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink? cikk képei
Deák Bill Gyula - Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink?Deák Bill Gyula - Rajzfilmhősök lettek a rock legendáink?