Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Lady Gaga már elő is adta új dalát!

Lady GaGa - Lady Gaga már elő is adta új dalát!

A botrányhősnő új dala, a ’Judas’ egyre feljebb kúszik a világ slágerlistáin, két nappal ezelőtt pedig meg is volt az első hivatalos előadása a számnak, mégpedig a The Ellen DeGeneres Show adásában!

A fellépés talán azért is maradt emlékezetes, mert az énekesnőn kivételesen volt nadrág. Elég szokatlan látvány volt így felöltözve látni őt: Gaga ugyanis két latex együttest viselt.

A dal egyre nagyobb népszerűségnek örvend, Ausztráliában a 6., Angliában a 14., az USA-ban pedig a 10. hely volt az eddigi csúcspozíciója. A klip pedig még nem is készült el, az American Idol című tehetségkutató show fináléjában fog debütálni május 19-én, ahol Gaga élőben is fel fog lépni.

Lady GaGa - Lady Gaga már elő is adta új dalát!

A kritika egyébként pozitívan fogadta a ’Born This Way’-ről kimásolt második kislemezt, többen a ’Bad Romance’ és a ’Poker Face’ keverékének titulálták. A magyar ThisIsRnB.freeblog.hu zenei weboldal is dicsérte a felvételt, összesen 4 csillagot adva az 5-ből:

„Az énekesnő 'Judas'-a egyértelműen a 'Bad Romance'-ra hajaz, elég csak az első 20 másodpercet meghallgatni. […]A dalban igazából semmi különös nincs, a sikert sikerre halmozó sztár hozza a korábbi szintet. […]Az kétségtelen, hogy a Grammy-díjas énekesnő sokkal jobban járt volna, ha ezzel a felvétellel tér vissza, nem pedig a 'Born This Way'-jel, ami az eredetiségtől olyan messze van, mint Hajdú Péter a szerénységtől.” – írta az oldal kritikusa.

A ’Judas’ első fellépését a lenti linkre kattintva megnézheted!

Luxi

2011. 04. 30. 17:10

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 05. 11. 10:44
Ez a Gaga egyre rosszabb. Az elején még tudták a tanácsokat adni neki a 2006-os bukott albuma után, de ez az album már elég ötletszegény.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Lady Gaga már elő is adta új dalát! cikk képei
Lady GaGa - Lady Gaga már elő is adta új dalát!Lady GaGa - Lady Gaga már elő is adta új dalát!