Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos idén már csak az Arénában lép fel

Ákos - Ákos idén már csak az Arénában lép fel

Ákos idén már csak egyetlen koncertet ad: május 14-én a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be tavaly év végén megjelent A katona imája című albumát.

Az előadó az Aréna-koncert után hosszabb szünetet tart, 2011-ben nem lép fel fesztiválokon és nem indul turnéra sem - tájékoztatta a zenész menedzsmentje kedden az MTI-t. Ákos legutóbb április 17-én a londoni Troxyban lépett fel nagy sikerrel.
A közlemény kiemeli: a jövő szombati koncert műszaki előkészítése csaknem egy éve zajlik, az Arénában egyedi, speciális formájú színpadi teret alakítanak ki.
"Hét éve nem volt önálló lemezbemutató fellépésem a fővárosban, legutóbb 2004 májusában a Kisstadionban rendeztünk ilyet. A mostani Aréna-koncert is egyszeri alkalom lesz, mivel ilyen színpad-, látvány- és pirotechnikát, világítást másutt az országban nem tudunk megvalósítani" - mondta Ákos, valamint Kiss Zsolt, a produkció műszaki vezetője egy hónappal ezelőtt, a zenész Utazó című, remixeket és klipeket is tartalmazó DualDisc (kétoldalas) kiadványának bemutatóján.

Mint akkor elhangzott, a májusi koncert színpada kétszer akkora lesz, mint általában, a világítást több mint százhúsz robotlámpa biztosítja, az előadást tizennégy kamerával rögzítik majd.

A május 14-i koncerten A katona imája dalai mellett elhangzik az Utazó is. "Teljesen új műsorral állunk elő, az előző, Szindbád-turnéról mindössze két dalt hagyunk meg" - emelte ki Ákos, aki az egyik televíziós tehetségkutató versenyből ismert Janicsák Vecával egy duettet is előad majd az Arénában.
Ákos március elején az elmúlt év legjobb pop-rock lemeze Fonogram-díját kapta meg A katona imájáért. A szerzői kiadásban megjelent anyag az előadó tizenhatodik magyar nyelvű szólólemeze. Az énekes a nyolcvanas évek végén a Bonanza Banzai frontembereként lett ismert, szólóelőadóként több száz teltházas koncertet adott, munkásságát számos szakmai díjjal ismerték el. Készített verses hangjáték-albumot, hangoskönyvet, írt zenét színdarabhoz.

- MTI -

2011. 05. 03. 16:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 05. 05. 6:12
hehe:) http://www.itemgarden.com
Vendég 2011. 07. 23. 3:58
http://www.game4power.com/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos idén már csak az Arénában lép fel cikk képei
Ákos - Ákos idén már csak az Arénában lép fel