Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bemutatkozott a Gringo Sztár

Gringo Sztár - Bemutatkozott a Gringo Sztár

Geszti Péter a Rapülők és a Jazz+Az után ismét együttest alapított. „A zenekar neve azért lett Gringo Sztár, mert egyrészt minden tiszteletem Ringo Starré, az egykori Beatles dobosáé, másrészt a gringo szó a spanyol és portugál nyelvterületen fehér bőrű bevándorlót jelent, és ez is jelzi, visszavándoroltam a zene világába” – indokolta a frontember a névválasztást.

Geszti elmondta továbbá, hogy a Gringo Sztár kozmopuritán zenét játszik, ami reggae, dzsessz, rap, pop, elektronikus zene, ska és balkáni népzene egyvelege. Az együttes két énekesnője Gereben Zita és Sapszon Orsolya. További zenészek is tartoznak a csapathoz, ők a háttérben maradnak.

A Gringo Sztár bemutatkozó dala, a Télen-nyáron nyár péntektől hallható a rádióban, első nagylemeze ősszel várható. Bemutatkozó koncertjét július 15-én Siófokon tartja, és augusztus 8-án a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján is fellép, ahol Geszti és zenészbarátai zenélnek.

Puha József

2011. 05. 05. 11:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 05. 05. 13:33
Miért nem tud már visszavonulni?!!
Vendég 2011. 05. 07. 11:50
télen-nyáron nyár :) http://www.youtube.com/watch?v=wW16mXiSP-s
Vendég 2011. 06. 12. 16:20
Tisztel geszti úr bebizonyította a viva cometen hogy milyen is valójában. A nagyképűen és cinikus viccelődve bunkózó stílusát csak az űberelte , hogy volt képe egy ország elé aki öt épp elismeri kiállni és leplaybekkelni a fellépését. Szerintem ne visszavolnuljon hanem ezek után nyugodtan süllyedjen is el .. :)
Vendég 2011. 06. 13. 19:30
A név mindent elmond ... ( már az is zabrált !!! )! A dalok meg érdemes a két fentlévő dalát összehasonlítani a BEP : I gott a feeling-gel és a Travie Mc Coy Billionaire-vel .... azért ennyire pofátlanul lopni ....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bemutatkozott a Gringo Sztár cikk képei
Gringo Sztár - Bemutatkozott a Gringo SztárGringo Sztár - Bemutatkozott a Gringo Sztár