Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!

Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!

Nem kell többet várnunk! Eljött az idő, hogy együtt bulizzunk a Napoleon Boulevard „Világfalu” című lemez bemutató koncertjén 2011. május 14-én 20.30-kor, a budapesti Szikra Cool Tour House-ban. Kapunyitás 20 órakor, jegyek már kaphatók a Ticket Portal vidéki és budapesti jegyirodáiban, és a helyszínen.

világfalu lemezbemutató koncert

A koncert házigazdája Várkonyi Attila lesz, aki amellett, hogy bevezeti a zenekart, utána a 80-as évek zenéiből még válogatással is készül, így a hajnalig tartó bulizáshoz garantált a hangulat. Az esemény másik érdekessége, hogy a koncert előtt Lilla legtehetségesebb tanítványai adnak rövid műsort, majd a koncerten - közülük néhányan - alkotják a háttérvokált is.

Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!

Aki eddig nem követte volna a Napoleon Booulevard újra éledését, tudnia kell, hogy történt egy-két változás a zenekar életében. Időutazásunk a húsz éves Jubileumi koncertig szalad vissza, amikor kiadtak egy remix cd-t, amely legnagyobb slágereiket tartalmazza, újra feljátszva, és énekelve. A koncert sikerén felbuzdulva elhatározták, hogy újra rendszeresen játszani kezdenek, sőt egy vadonatúj cd-t is készítenek. Ez végül „Világfalu” címmel meg is jelent 2010 végén. Erről a lemezről már több videoklip is készült, a zenekar által felvett „Szállj el a hülye űrhajóddal” mellett a rajongók is tevékenyen részt vesznek a klipgyártásban. Az ő munkájuk a „42” és a „Világfalu” című számokra készült klipek. Nyár elejére pedig gyermekrajzokból már alakul a legújabb, a „Búvárok a partra”.

Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!

A csapattagok részben kicserélődtek, ugyanis Erdész Róbert a SYMA csarnoki buli óta már csak zeneszerző-producerként vesz részt a zenekar munkájában, a koncerteken Nagy „Liszt” Zsolt vette át szerepét a billentyűs hangszereken. Szólógitáron, az 1998-ban elhunyt Cziglán István helyén Vámos Zsolt játszik, aki 1990-ben játszott már a zenekarban. A többiek a jól ismert „régi” tagok. Dobokon Gömör László, fuvolán Kollár Attila játszik, a basszusgitáros Pócs Tamás (Tompox), és az énekesnő természetesen Vincze Lilla. Egyébként a zenekar életéről és a legújabb hírekről a hivatalos honlap mellett, az új külsővel és tartalommal indított Éjvarázs című folyóirat IV. évfolyam első számában olvashatunk.

Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!

Bár az Éjvarázsban erről nem olvashatunk, de Lilláról kevesen tudják, hogy a Fővárosi Állatkert oszlopos támogatója, és az Állatkerti Alapítvány örökbefogadó programjában is aktívan részt vesz. A koncert után, szinte átsétál az állatkertbe a május 15-én tartandó szülői értekezletre, ahol 3 örökbefogadott gyermekéről gondoskodik, név szerint Júliáról az ormányos maciról, Bongóról a kis gorilláról, és egy kis daruról, aki még cseperedik. A zenekar ezúttal Lillával tart, mivel karácsony óta mindenki örökbefogadónak számít, így közösen nyitják meg az eseményt!

Bius

2011. 05. 11. 23:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére! cikk képei
Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!Napoleon Boulevard - Itt az idő, gyere az NB „Világfalu” lemezbemutató koncertjére!