Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új albummal jelentkezik Paul McCartney

Paul McCartney - Új albummal jelentkezik Paul McCartney

Jövő év elejére várható az egykori Beatles tag legújabb albuma. McCartney nagy álma válik valóra ezzel a válogatás lemezzel, amelyen régi dalokat dogoz fel.

Jövő év elején új albummal jelentkezik Paul McCartney. A lemez nem stúdióalbum lesz, hanem egy válogatás, az énekes kedvenc, a „rock előtti” korszakot idéző dalaiból.
Az albumot Los Angelesbe rögzítették és valamikor 2012 első felében jelenik majd meg.

McCartney a Rolling Stone-nak azt nyilatkozta, hogy olyan dalok kerültek az albumra, amelyek az apukájának is nagyon tetszenének.

„Már nagyon régóta szerettem volna egy ilyen stílusú lemezt készíteni, akkor is, amikor a Beatles-szel zenéltem. De akkortájt Rod (Stewart) jelentkezett ilyen lemezzel és én nem akartam, hogy az emberek azt higgyék, őt utánozom”.

A válogatás album hangulatát McCartney úgy jellemezte, mint amilyen érzés „a munkából útban hazafelé tartva” eluralkodik minden emberen. A lemezen több dalban vendégszerepel Diana Krall jazzénekesnő is.

McCartney azt is elárulta a Rolling Stone-nak, hogy elgondolkozott egy „keményebb”, rock album készítésén is, amelyet a Foo Figters ’Wasting Light’ c. legutóbbi lemeze inspirálna.
„A hangzása nagyon kiszámíthatatlan és egyben újszerű. Szeretem, amikor az emberek nem félnek megvalósítani az őrült ötleteiket. Lehet tényleg csinálok egy rock lemezt.”

Zsuzsi

2011. 05. 17. 17:12

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új albummal jelentkezik Paul McCartney cikk képei
Paul McCartney - Új albummal jelentkezik Paul McCartney