Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!

Sugarloaf - Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!

Itt a nyár és vele a szabadtéri fesztiválszezon, amely a rutinos fesztiválozók egybehangzó tapasztalata alapján, nem múlik el egy-egy esőnap nélkül. A borongós napokra is tökéletes kedvenc sztárjaink, Bartók Eszter, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila és egyedi tervezésű fekete-fehér Jack gumicsizma kollekciója, amelyekre most bárki licitálhat.

A sztárok a népszerű fekete-fehér whisky jótékonysági rendezvényén álltak alkalmi csizmakreátornak, és terveztek egyedi kollekciót, amely fesztiválszezon esős napjain is jó szolgálatot tehet. Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila a designerkedéssel a Máltai Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

Sugarloaf - Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!

A kedvencek gumicsizmáit most bárki magára kaphatja, aki megnyeri a Vatera.hu licitjét, ahol Kiss Ádám és az AFC rajzaival díszített kreáció már gazdára is talált. Ráadásul azon túl, hogy egy egyedi darabbal gazdagodik, amely biztos, nem jön szembe vele az utcán, hozzájárul a Jack Daniel’s jótékonysági akciójának sikeréhez.

2011. 05. 23. 10:35

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fesztiválozz a sztárok csizmáiban! cikk képei
Sugarloaf - Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!Sugarloaf - Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!