Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!

EFOTT - Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!

2011. július 12-17. között az EFOTT, Szolnok-Tiszaligeten várja a szórakozni vágyókat. Az őrület már a 0. napon elkezdődik, amelyre Gönczi Gábor és zenekara egy soha nem látott show-val készül: a Smile Rock Circus különböző zenei stílusokból érkező vendégekkel és egy igazi világsztárral kiegészülve forrósítja fel a hangulatot. A folytatásban pedig a legjobb hazai zenekarok gondoskodnak a remek hangulatról.

A Tiszaligeti strand partján olyan nívós hazai zenekarok lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Quimby, Haddaway, a Kiscsillag, a 30Y, az Irie Maffia, a Pál Utcai Fiúk, a Neo, a The Kolin, a Carbonfools, a Csík zenekar, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven, Csepregi Éva, az Animal Cannibals, Kovács Kati, az Ámokfutók, és Dévényi Tibi bácsi, aki az előző évekhez hasonlóan örökzöld zenéivel és pontos labdáival várja a fiatalokat.

A Tisza partjáról nem hiányoznak majd a Dumaszínház olyan nagyágyúi sem, mint Kiss Ádám vagy Kovács András Péter.

EFOTT - Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!

A fesztivál egy igazi kuriózummal nyit: a 0. napon Gönczi Gábor zenekara, a Smile Rock Circus egy közös örömkoncertet ad Haddaway-jel, Kovács Katival, Fluorral, Vastag Csabával, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val, az Animal Cannibals-el és további színes előadókkal.

A nem mindennapi helyszínnek köszönhetően a nagy hőség sem lesz zavaró, ugyanis hetijegyes karszalaggal ingyen csobbanhatunk a strandfürdőben. De a Tisza adta lehetőségek a sport szerelmeseinek is kedveznek majd.

Az idei EFOTT abból a szempontból is különleges lesz, hogy a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a jótékonyságra. Sms-ek elküldésével bárki támogathatja, a Nem Adom Fel Alapítványt.

2011. 05. 23. 10:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 05. 25. 4:01
http://www.itemgarden.com http://www.buywowgold.ws

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT! cikk képei
EFOTT - Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!EFOTT - Csak szabadon: idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!