Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy doktornak köszönheti új klipjét a Tankcsapda

Tankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a Tankcsapda

A Hungaroring 13-as kanyarjában, 13 ezer ember előtt ért véget a tavaszi Tankcsapda turnéja, de máris munkával folytatják a debreceni zenészek. Pár napja rögzítették az Új nap vár című dal videóklipjét, amely a Minden jót album harmadik legsikeresebb felvétele.

A végeredmény még meg sem született, de már megvan az egyik legnagyobb különlegessége, amely a forgatókönyv születéséből származik. A zenekar pályázat keretén belül választotta ki a történetet, egy budapesti gyógyszerész- Százados Miklós, munkája közel ötszáz pályamű közül lett a győztes. „Nagyon köszönjük mindenkinek, aki vette a fáradságot és elküldte nekünk az ötleteit!- mondták a Tankok. „Volt köztük egy-két vicces írás, de sok komoly témájú is. A klipet nemrég forgattuk, a nyertes Százados Miklós irányította, és egyúttal ő maga rendezte is. Kíváncsian várjuk a végeredményt, hiszen a zenekar 22 éves pályafutása alatt így még nem dolgoztunk soha…”

Tankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a Tankcsapda

A klip vágása május végén lesz, a kész végeredmény június elejére várható, csakúgy, mint az újabb londoni buli június 5-én, a Camden Town-i Dingwalls klubban, majd június 17-én már itthon, a budapesti Orczy Parkban folytatják a koncertezést a Tankok!

2011. 05. 25. 9:20

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy doktornak köszönheti új klipjét a Tankcsapda cikk képei
Tankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a TankcsapdaTankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a TankcsapdaTankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a TankcsapdaTankcsapda - Egy doktornak köszönheti új klipjét a Tankcsapda