Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mátyás Attila - Újra kezded… Itt az új album!

Mátyás Attila - Mátyás Attila - Újra kezded… Itt az új album!

Négyévnyi szünet után új albummal jelentkezik Mátyás Attila, amely a sokatmondó Újra kezded címmel kerül a boltokba. Lemezbemutató koncert és megjelenés előtti dedikálás július 2-án az A38 hajón.

Mátyás Attila, az F.O.System, a Sex Action és az Agnus Dei zenekarok énekes/gitáros frontembere 2001 óta önálló előadóként, Mátyás Attila Band nevű csapatával lép fel. 2003-ban jelentette meg első albumát A Föld és az Ég címmel, majd ezt követte 2007-ben a Mélyen, júniusban pedig érkezik a legújabb lemez, az Újra Kezded.
Az új anyag az előző album erőteljes zenei irányvonalának folytatása: lendületes, modern gitárzene fülbemászó, érdekes dallamokkal, és természetesen a már megszokott mélyebb mondanivalójú szövegekkel. A lemezen hallható tíz dalon természetesen érezhetőek Mátyás Attila zenei munkásságának korábbi mérföldkövei: az F.O.System elszállós hangulatai, az Agnus Dei lüktetései, vagy a Sex Action nyers, és húzós gitártémái, de pont ettől válik az egész egy nagyon is élvezhető különleges egységgé.

A Collective Art gondozásában megjelenő album speciális kiadvány, melynek különlegessége, hogy az új anyag mellé a vásárlók ajándékként kapják az előző, Mélyen című lemezt is, ami kereskedelmi forgalomban korábban nem volt kapható.

A lemezbemutató koncert júnlius 2-án az A38 állóhajón lesz, ahol a csapat 2008-ban a The Mission és 2010-ben a New Model Army előzenekaraként is játszott. A koncert napján itt lehet először megvásárolni – még a boltokba kerülés előtt – az új CD-t, amit a koncert után a zenekar dedikál.

2011. 05. 31. 9:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mátyás Attila - Újra kezded… Itt az új album! cikk képei
Mátyás Attila - Mátyás Attila - Újra kezded… Itt az új album!