Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalát

Zsédenyi Adrienn - Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalát

35 év elteltével a világ leghíresebb medvéje, Micimackó visszatér a szélesvászonra. A film betétdalát, Az én világom c. számot az egyik legkiválóbb hazai énekesnő, a szintén anyuka Zséda énekli.

Micimackó legújabb kalandjait július hetedikétől láthatjuk a hazai mozikban, de már korábban ízelítőt kaphatunk a filmből, hiszen a magyar nyelvű betétdal Zséda nevéhez fűződik, melyhez egy videoklip is készült pár héttel ezelőtt. Az éppen új albumára készülő népszerű énekesnő énekli az „Az én világom” című számot, melyet a varsói klipforgatáson Adriennen kívül még 5 másik ország énekesnője énekelte fel saját nyelvén a stúdióban.

Zsédenyi Adrienn - Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalát

Zséda igazán megtisztelőnek érezte, hogy pont őt választották a munkára, ugyanis a felvételt komoly válogatás előzte meg, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak kellett megfelelnie. Nagy büszkeséggel töltötte el, hogy egy olyan nagy költségvetésű szuperprodukcióban vehet részt, amely világszerte ismert. A varsói csapat mindenben segített Zsédának, hogy kizárólag a munkára tudjon koncentrálni.

A stúdióból kilépve Adrienn bevallotta: “a forgatás alatt végig kisfiamra gondoltam és neki énekeltem a dalt, így lett igazán érzelmekkel teli a produkció.” A hazai közönség hamarosan egy különleges dalt ismerhet meg, amely leginkább a legfiatalabb Zséda és Micimackó rajongóknak szól. Adrienn és kisfia már nagyon várják, hogy a mozikba kerüljön, és együtt izgulhassák végig a világ legismertebb medvéjének legújabb kalandjairól szóló animációs filmet.

2011. 06. 06. 14:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalát cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalátZsédenyi Adrienn - Zséda a kisfiára gondolva énekelte fel a Micimackó betétdalát