Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rockmaraton - Negyvenötezer embert várnak a pécsi fesztiválra

Deák Bill Gyula - Rockmaraton - Negyvenötezer embert várnak a pécsi fesztiválra

Százharminc fellépőt és 45 ezer látogatót várnak Magyarország meghatározó rockfesztiváljára, a július 4. és 10. között immár tizenegyedik alkalommal megrendezendő pécsi Rockmaratonra. A Malomvölgyi Arborétumban kialakított 63 ezer négyzetméteres területen a hazai rockélet kiválóságai mellett 16 külföldi együttes ad koncertet a keményebb zenei műfajok kedvelőinek.

A helyszínen felállított négy színpadon olyan magyar zenekarok, illetve zenészek lépnek fel, mint a Tankcsapda, a Beatrice, Deák Bill Gyula, Hobo, Kalapács, a Hétköznapi Csalódások, a Pokolgép, az Akela, s mások mellett az Ossian is. A külföldiek közül tiszteletét teszi a fesztiválon az idén 30. születésnapját ünneplő angol Napalm Death és a thrash metált játszó Evile, a svéd Dark Tranqulity és az új norvég black metál formáció, a Watain. Lesz rocktörténeti kvíz, vizespólóverseny, arcvadászat, a civil rendezvények keretében pedig szó lesz az egészségmegőrzésről, a környezettudatosságról és az előítéletek elleni küzdelemről is.

A kedvezményes jegyárakra alapozva a tavalyihoz hasonlóan 42-45 ezer embert szeretnének vendégül látni, és remélik, hogy a mérsékelt áron kínált ételek és italok fogyasztása is jelentős lesz.

2011. 06. 19. 16:09

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rockmaraton - Negyvenötezer embert várnak a pécsi fesztiválra cikk képei
Deák Bill Gyula - Rockmaraton - Negyvenötezer embert várnak a pécsi fesztiválra