Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bye Justin!

Justin Timberlake - Bye Justin!

Szomorú hír, ámbár igaz: Justin Timberlake visszavonul a zeneipartól. Az alig 30 éves világsztár életében új dolgok vették át a lemezeladási mutatók helyét.

Justin Timberlake 1981-ben született. Karrierje Britney Spears és Christina Agulera társaságában a sikeres amerikai tv műsorral, a Mickey Mouse Club-bal indult, majd 1995-ben az ’N Sync nevű pop csapattal lányok millióinak szívét hódította meg, az akkor még göndör fürtökkel énekelő fiatal fiú. 2002-ben úgy döntött, szólókarrierbe kezd. Egyedi stílusának és fellépésének köszönhetően képes volt zajos és kimagasló sikereket elérni a pop szakmában. A kétszeres Grammy-díjas énekes más területeken is bizonyította tehetségét. Többek között éttermet is nyitott, de színészként is kipróbálta már magát. Idén úgy döntött, hogy 2011-ben még kiad egy utolsó lemezt, de aztán csak a színészetre fog koncentrálni, és a későbbiekben ezen a pályán szeretne sikereket elérni.
Azt hiszem sokatok nevében mondhatom, hogy sajnáljuk Justin döntését. Nagyon várjuk, vajon mivel fog legközelebb előrukkolni a fiatal tehetség.

reka

2011. 06. 22. 10:56

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bye Justin! cikk képei
Justin Timberlake - Bye Justin!