Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hello mozivászon, üdv zeneipar

Selena Gomez - Hello mozivászon, üdv zeneipar

Selena Gomezről az utóbbi időben inkább Justin Bieberhez fűződő kapcsolata miatt hallottunk. Most viszont az alig 18 éves sztár megmutatta, hogy egy évben képes két pályán is sikereket elérni.

A Disney – sorozatok már korábban is olyan tehetségeket indítottak el a pályán, mint Britney Sperars, vagy Justin Timberlek. 2007-ben pedig az akkor alig 14 éves lányt választották a Varázslók Waverly helyből című sorozat főszereplőjévé. Ezzel a ”karrier gépezet” működésbe is lépet és Selena rövid idő alatt világsztárrá vált. Ennyivel viszont nem érte be az ifjú ikon. Kiss & Tell címmel 2009-ben dobta piacra első szólólemezét. A korong olyan világsztárok zenei stílusát tükrözte, mint Avril Lavigne, Lady Gaga és Demi Lovato, bár összesen 1 saját szerzeménye került fel rá. Idén harmadik nagylemezének örülhetnek a rajongók, ami When the Sun Goes Down címmel fog megjelenni, július 28-án. A korong érdekessége, hogy maga a pophercegnő, Britney Spears is írt rá három számot. Gomez kisasszony erre a nyárra még egy nagy durranással készül: 2011. július 1-én mutatják be Amerikában legújabb filmjét, Monte Carlo címmel, ami remélhetőleg nemsokára hazánkba is megérkezik. A mozi azért is érdekes, mert bizonyos jeleneteit Magyarországon forgatták. Kedves Selena Gomez rajongók: naptárt elő, dátumokat bejelölni hisz már nem kell sokat aludni a lemez megjelenéséig.

reka

2011. 06. 22. 10:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 06. 27. 12:50
közel se tükrözte avril zenei stílusát, semmi köze egymáshoz
Vendég 2011. 07. 20. 18:27
Remélem ezt nem gondoltad komolyan Selena mert én nem fogom kibirni h ne nézzelek a TV-ben és hiányozni fog az a nagyon nagy humorod!!! És remélem folyatatod a szinészkedést mert nagyon jó vaGY!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hello mozivászon, üdv zeneipar cikk képei
Selena Gomez - Hello mozivászon, üdv zeneipar