Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Már csak a cellatársaknak énekelhet Lindsay?

Lindsay Lohan - Már csak a cellatársaknak énekelhet Lindsay?

Lindsay Lohan alkohol, és drog problémái nem tegnap kezdődtek: többször állt már bíróság előtt emiatt. Legutóbb egy nyaklánclopás miatt kellet felelnie. Az eset után sokadszorra is megígérte, hogy jó útra tér. Úgy tűnik ez most sem sikerült.

Drogok, alkohol, őrült bulik. Ezek a legjellemzőbbek a party királynő életére. Az egykor tehetségével világhírnevet szerezett fiatal lány népszerűsége kezd elhomályosulni. Az ittas vezetés miatt próbaidőn lévő színész-énekesnőnek mind addig nem kellet börtönbe vonulnia, amíg el nem lopott egy értékes nyakláncot. Ez után kicsivel több, mint egy órára ugyan a rácsok mögé került, de a bíró „csak” házi őrizetre és közmunkára ítélte a fiatal sztárt. Lindsayhez ez idő alatt szabadon átmehettek barátai, ismerősei, sőt még reklámfilmet is forgathatott. Csupán néhány szabályt kellet volna betartania… Egy ellenőrzés során alkoholt találtak a szervezetében, így újra kénytelen bíróság elé állni. Már csak abban reménykedhetnek rajongói, hogy nem egy szőrös szívű bíró elnököl majd tárgyalásán.
Sajnáljuk, hogy ez történt vele, mert egyedi külsejével és tehetségével már gyermekként is hatalmas sikereket zsebelhetett be. Olyan produkciókban vehetett részt, mint az Apád - anyád idejöjjön (1998), a Bajos csajok (2004), vagy az Anya, lánya, unokája (2007). Zenei vénáját is megcsillantotta, dalai pedig nagy sikereket hoztak. Bár gyakran halljuk, hogy Lindsay már nem lesz képes megváltozni, mégis sokakban még él a remény, hogy kedvencüket újra a színpadon és a mozivásznon láthatják. Szerinted, össze tudja még szedni magát Lohan kisasszony?

reka

2011. 06. 24. 15:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Már csak a cellatársaknak énekelhet Lindsay? cikk képei
Lindsay Lohan - Már csak a cellatársaknak énekelhet Lindsay?