Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ashlee Simpson máris bepasizott!

Ashlee Simpson - Ashlee Simpson máris bepasizott!

Alig 4 hónapja annak, hogy volt kedvesével és gyermeke apjával: Pete Wentz-el külön utakat kerestek. Bár még nem teljesen szingli a szőkeség, életében mégis megjelent egy újabb rosszfiú.

Az utóbbi időben rá járt a rúd a fiatal énekesnőre, ahogy a magánéletében, úgy karrierjében is. Februárban jelentették be férjével, hogy olyan ellentétek feszülnek közöttük, amiket nem tudnak helyrehozni, így a válás mellett döntöttek. Már korábban is röppentek fel pletykák a sztár hódításairól, most viszont fényképek is bizonyítják, hogy a pop-rock lady már nem szingli. Néhány napja a paparazzik kameráit figyelmen kívül hagyva andalogtak Vincent Piazzával, a Gengszterkorzó sztárjával. Azt, hogy mennyire lesz tartós a románc természetesen nem lehet előre megmondani. Az viszont tény, hogy volt férjének hiánya jelentősen rányomta a bélyegét az énekesnő negyedik albumának munkálataira. Megjelenéséről az elmúlt hetekben sem láttak napvilágot újabb hírek. Mivel utoljára 2008-ban jelenet meg nagylemeze, így hamarosan új anyaggal kell jelentkeznie, ha nem akar népszerűségéből veszíteni.
Reméljük a világsztár végre rátalált arra a férfira, aki mellet le fogja tudni élni az életét. Természetesen szomorú, hogy egy közös gyermek után szétment az egykori álompár, de ha ők így boldogok, akkor így kell elfogadni a helyzetet, és csak remélni tudjuk, hogy Pete Wentz sem marad már sokáig szingli.

reka

2011. 06. 24. 15:24

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ashlee Simpson máris bepasizott! cikk képei
Ashlee Simpson - Ashlee Simpson máris bepasizott!