Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az Állatkertért

Napoleon Boulevard - A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az Állatkertért

Különleges zenei csemegében lesz része annak, aki 2011. július 8-án este kilátogat a Fővárosi Állatkert jótékonysági koncertjére. Közkedvelt dallamok csendülnek majd fel a varázslatos környezetben Vincze Lilla, Benkó Sándor, Egyházi Géza és az őket kísérő dixieland trió illetve a Mélykék kamarazenekar előadásában.

Neves előadóművészek különleges produkcióval készülnek, többek között eddig soha nem hallott duettek is felcsendülnek majd. A kiváló fellépők között találkozhatunk, Benkó Sándorral (klarinét), Egyházi Gézával (ének), Vincze Lillával (ének), valamint a Mélykék kamarazenekartól Gulyás Csillával (hárfa), Kollár Attilával (fuvola), és nem utolsó sorban Viczián Gáborral (zongora és klarinét). A koncerten hallhatók majd többek között feldolgozások, a Saint Saens Állatok farsangjából és a Sámson és Delilából, Dvorak és Piazzole műveiből, a legszebb részletek a Vámpírok bálja, az Operaház fantomja és a Nyomorultak című musicalekből, valamint napjaink néhány Napoleon Boulevard, Abba és Nightwish slágerek crossover átiratából. Az est háziasszonya Morvai Noémi, a Duna Televízió szerkesztő-műsorvezetője lesz.

Napoleon Boulevard - A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az Állatkertért

Ezen az esten valóban zenei csemegeként találnak párra a különböző zenei műfajok, mert a crossover nem más, mint a komolyzene, a jazz, a világzene, és a pop műfajának szerencsés egyvelege. Egy igazi örömzenélés, ahol az operaátirat és a ballada, a népzene és a musical, valamint a pop klasszikus átiratai megtalálhatók. Szándéka, hogy különböző műfajok közelítsenek egymáshoz, hogy érthetőek és szerethetőek legyenek.

A koncertre érkező vendégek számára már 19 órakor megnyílnak az Állatkert kapui, így az előadás kezdetéig akár egy kellemes sétát is lehet majd tenni a különleges esti hangulatban a Pálmaház és a Nagy-tó környékén. A koncert kezdési időpontja 20:30. A VIP jegy az előadást követő állófogadáson való részvételre is jogosít, ahol a vendégek a fellépő művészekkel is találkozhatnak. A jótékonysági est bevételével, más adományaikhoz hasonlóan a Fővárosi Állat-és Növénykert lakóit támogatják.

Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért közel húsz éve jött létre azzal a céllal, hogy adományok gyűjtésével segítse a népes állatsereglet otthonául szolgáló Fővárosi Állat-és Növénykert kifutóinak korszerűsítését, az állatok takarmányozását és egészségmegőrzését.

Jegyek válthatók az Alapítvány irodájában az Állatkert Főbejáratánál vagy rendelhetők az info@allatkertialapitvany.hu címen és a 363-3701-es telefonszámon. További információ: www.allatkertialapitvany.hu
Részvételeddel Te is támogatni tudod az Állatkert lakóit!

Bius

2011. 06. 27. 21:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az Állatkertért cikk képei
Napoleon Boulevard - A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az ÁllatkertértNapoleon Boulevard - A legkiválóbbak adnak jótékonysági koncertet az Állatkertért