Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megtorpanó karrier?

Beyonce - Megtorpanó karrier?

Furcsa történet, ilyesmi nem szokott előfordulni. A texasi Beyoncé negyedik, 4 című stúdiólemeze Európa legtöbb országában hétfőtől, Észak-Amerikában keddtől szerezhető be. Az énekesnő kiadója már a megjelenés előtt kritizálta a CD-t, amit ebben az időpontban nem szokás, megmutatkozhat az eladási adatokon.

A Columbia Records szakemberei szerint félő, hogy a 4 című album korántsem lesz olyan sikeres, mint Beyoncé előző három szólólemeze, mivel nincs rajta elegendő potenciális sláger. A cég megpróbált változtatni a korongon, megkérte az énekesnőt, menjen vissza a stúdióba, vegyen fel néhány új dalt, de ő hajthatatlan maradt. A kiadó aggodalmát erősíti, hogy az album beharangozó felvétele, a Run the World (Girls) nagy port nem kavart, a brit listán a 11., az amerikain a 29. hely volt a csúcspozíciója. Egyelőre Beyoncé újdonsága, a június 1-jén napvilágot látott Best Thing I Never Had iránt sincs nagy érdeklődés.

Beyonce - Megtorpanó karrier?

A lemezcég az énekesnő szólókarrierjének folytatása helyett a Destiny’s Child újjáalapítását sürgeti, abban jóval több fantáziát lát. A lánycsapat 1997-ben alakult és 2006-ban oszlott fel. Legnagyobb sikereit a kétezres években aratta, amikor Beyoncé mellett Kelly Rowland és Michelle Williams alkotta. „A Columbia bízik abban, hogy sikerül újra összehozni a három lányt” – nyilatkozta egy bennfentes. A hírek szerint azonban Kelly hallani sem akar az újjáalakulásról.

Puha József

2011. 06. 29. 8:29

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megtorpanó karrier? cikk képei
Beyonce - Megtorpanó karrier?Beyonce - Megtorpanó karrier?