Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

HIPERKARMA koncert a város szívében

Hiperkarma - HIPERKARMA koncert a város szívében

Egy újabb önálló Hiperkarma koncert várja rajongóit július 21-én. A hosszú álmából felébredt zenekar tagjai nem felejtették el egymást és dalaikat, újult erővel csaptak ismét a húrok közé, és énekeltették meg régi és új közönségüket. A nagyszabású, nagyszínpados visszatérő koncert után most egy családiasabb hangulatú buli várja a zenére szomjazókat, baráti belépővel.

A Hiperkarma a magyar könnyűzenei élet egyik különös jelensége. A Bérczesi Robi által megírt szövegek egy teljes generáció számára váltak kultusszá, dallamaikat betéve tudja a közönség, és boldogan dúdolja együtt a zenekarral. Sok éves hallgatásuk nem csökkentette az irántuk való rajongást, de nem is alakította olyan kötelezően megtekintendő legendává, amit csak egyszer akar megnézni az ember, aztán kipipálhatja, és elfelejtheti. Visszatérésük a legmegfelelőbb pillanatban történt, a zenekar tagjainak egyhangú döntése alapján, ez jól érezhető minden közös szereplésük alkalmával. A koncertekre készülődés pedig máris négy új dallal ajándékozta meg a hallgatóságot, és várhatóan őszre elkészül egy teljes lemeznyi anyag! A korábbi felálláshoz képest mindössze egy új dobossal, Gálos Ádámmal egészült ki a banda, a korábbi dobos, Frenk pedig gitárra és mikrofonra cserélte a dobverőket, így a csapat teljes és erősebb, mint valaha!

A koncertre a Dürer Kert kerthelyiségében kerül sor, eső esetén pedig vasárnapra tolódik. Jegyek elővételben (1700 FT-ért) a Wave lemezboltban (1065 Budapest, Révay köz 1.) és a helyszínen kaphatók.

2011. 07. 11. 9:05

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

HIPERKARMA koncert a város szívében cikk képei
Hiperkarma - HIPERKARMA koncert a város szívében