Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Forróságban döntött rekordot a Sound

Balaton Sound Fesztivál - Forróságban döntött rekordot a Sound

Balatonon nyaralni nagyon jó főleg ha a pihenést a szórakozással keverjük. Az eredmény: majd 102 ezer partyfan a négy nap alatt! Az elektronikus fesztivált még Balatonfüreden is lehetett hallani voltak olyanok, akik pont emiatt mentek át Zamárdiba bulizni.

„A Heineken Balaton Sound ma már jóval több, mint egy a sok fesztivál közül. Öt év alatt Magyarország egyik legnagyobb vonzerővel bíró turisztikai eseményévé nőtte ki magát. Bár a Balaton önmagában is egyre vonzóbb célpont, nincs még egy olyan Balaton-parti esemény, amely idejére nemcsak a környező településeken, de az északi parton is megtelnek a szállások.” – mondta Lobenwein Norbert főszervező.

A meghívott fellépők is nagyon megkedvelték a Soundot. David Guetta, aki lassan állandó vendége a Soundnak ismét nagyon feldobva jött le a színpadról, ami előtt 15-20 ezres tömeg pörgött a koncertje alatt. A kiadható bérletek már az első napon elfogytak, a csúcsot pedig ezúttal is David Guetta fellépése hozta, ezen a napon ugyanis ismét kikerült a telt ház felirat a fesztivál bejáratára.
A nagy tömeg és a kánikula ellenére békésen, nyugodtan telt el a hétvége.

A monstre fesztiváloknak még nincs vége, hiszen jön a Hegyalja majd augusztusban a Sziget, köztük országszerte tucatnyi kisebb rendezvény is kezdetét veszi.

2011. 07. 12. 8:34

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 06. 18. 7:47
Szuper))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Forróságban döntött rekordot a Sound cikk képei
Balaton Sound Fesztivál - Forróságban döntött rekordot a Sound