Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az S Club 7 feloszlik?

S Club 7 - Az S Club 7 feloszlik?

Még alig konstatáltuk, hogy a Steps megszűnt, már újabb pletykák keringenek, ezúttal az S Club 7 feloszlásáról. A News Of The World szerint a banda nyáron megjelentet egy Greatest Hits albumot, majd a tagok bejelentik, hogy ennyi volt...

Az S Club 7 tagjai mindenesetre cáfolták mindezt, sőt elmondták, hogy hamarosan stúdióba vonulnak, hogy 4. albumukat rögzítsék. Ezt követően pedig turnézni indulnak.
- El fog jönni az idő, amikor a szétválás mellett döntünk, és külön utakon folytatjuk, de ez az idő még nem érkezett el. - mondta Jo O'Meara, az S Club 7 énekese.
Az újságcikk szerint azonban az együttes menedzsere már tervezi az S Club 7 megszűntetését, egyúttal több időt szentelve a szólókarrierekre. Ezenkívül Simon Fuller be szeretné indítani az S Club Junior nevű tiniegyüttest is. A hírek szerint Rachel színészi karriert tervez, míg Bradley saját zenei elképzeléseit szeretné megvalósítani. Jon és Joe szólókarriert terveznek, Hannah és Paul azonban szeretné elkerülni a jövőben a showbusiness-t.

2002. 01. 08.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 12. 05. 0:00
szarok
Vendég 2003. 01. 02. 0:00
Én birom csak kár hogy az S Club 7 helyett S Club lett és kár hogy az egyik srác elhagyta a bandát.Hanah a legaribb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csövi
Vendég 2003. 03. 11. 0:00
szerintem nagyon jók csak az a baj hogy föloszlanak
Vendég 2003. 03. 19. 0:00
kár

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Az S Club 7 feloszlik? cikk képei
S Club 7 - Az S Club 7 feloszlik?