Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihannának nem csak a sérója lángvörös

Rihanna - Rihannának nem csak a sérója lángvörös

A híres énekesnő lábai előtt hever a fél világ. Pasik milliói akarják megszerezni, és csajok milliói irigykednek rá. Azt már eddig is tudtuk, hogy a korábban szende tini lányként induló világsztár képes tűzbe hozni a rajongótáborát, de hogy ennek van egy felsőbb szintje is…

Már meg sem lepődünk az aprócska ruhák láttán, amikor Rihannát a színpad közelében észrevesszük. Azt is megszoktuk már, hogy az énekesnő dalai alatt minden esetben csak úgy szikrázik a levegő. Most viszont tényleg valós lángnyelvekkel találkozhattak a dallasi koncertre érkezők, eddig ismeretlen okokból ugyanis a színpadi hatás érdekében felszerelt pirotechnikai eszközök egyike kigyulladt.
A világsztár így kommentálta az esetet twitter oldalán:

„DALLAS!!! We set the stage on FYAH tonight!!! LITERALLY!!! I’m so pissed, I was havin so much fun wit yall too!!! I gotta com back man!!”

Természetesen ezek után a dalok teljes sora sem hangozhatott fel, biztonsági okokból korábban leállították az előadást. Szerencsére senki sem sérült meg az eset kapcsán. Reméljük, ezek után csak az előadásmódjára kapja meg a tüzes címkét, és nem a kigyulladó show elemek miatt, bár ami az égést illeti, valójában sosem volt Rihanna társa a fellépéseken.

reka

2011. 07. 13. 13:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihannának nem csak a sérója lángvörös cikk képei
Rihanna - Rihannának nem csak a sérója lángvörös