Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ennivaló David Hasselhoff

David Hasselhoff - Ennivaló David Hasselhoff

Azt hiszem, hogy még a fiatalabb korosztályból is sokan tudják, hogy miről van szó, ha a Baywatch- ból Mitch Buchannont vagy a Knight Rider-ből Michale Knight-ot említem. A szerepek megtestesítője most újabb formában jelentkezik…

A sztár már többféle műfajban is feltűnt. Volt már ugye színész, énekes, tehetségkutató zsűritag és most itt a legújabb őrület a nyári napokra. Ez pedig nem más, mint az elnyalható David Hasselhoff. Egy amerikai cég adta ki a legújabb nyalánkságát, mely inkább hajaz a színész 80-as évekbeli formájára, mintsem a mostanira.
A fagylalt hónapjának 1984-ben jelölte meg Ronald Reagan a júliust. Ebből az alkalomból egy cég piacra dobott egy különleges jégkrémet, mely David Hasselhoff- ot ábrázolja.

Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy a Balaton parton mikor tűnnek fel az első darabok, de talán már idén nyáron találkozhatunk az új csemegével. Természetesen nem ez az első próbálkozás az érdekes fagyi piacra dobásával, külföldön például már Dart Vader alakú édesség is kapható.

Az újdonság hatására akár még új szlengek is kialakulhatnak, és lehet, hogy néhány hónap után már nem is lesz furcsa a nyári forróságban a következő mondatot hallani: ”Na, nyalunk egy Hasselhoffot?”
Te megkóstolnád?

reka

2011. 07. 13. 13:08

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ennivaló David Hasselhoff cikk képei
David Hasselhoff - Ennivaló David Hasselhoff