Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Több ezer ember tombolt az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborék show-ján

Smile - Több ezer ember tombolt az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborék show-ján

Az EFOTT első estéjén fellépő sztárok mindent megtettek, hogy felejthetetlen élménnyel szolgáljanak a fesztiválozóknak. A Smile Rock Circus és vendégeik, illetve Ganxsta Zolee-ék is bőven adtak ráadást. A hálás közönség alig akarta elengedni az énekeseket, a világhírű Haddaway többször is színpadra állt.

Fergeteges fesztiválhangulat, nagy találkozások, fantasztikus hangú énekesek és remek idő. „A 2011-es Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának nulladik napján már minden adott volt a jó hangulathoz, kedd estig több mint hétezren megérkeztek a helyszínre.” – mondta el Dajka Zoltán, az EFOTT főszervezője.

Az éjszakát a Smile Rock Circus és sztárvendégeik nyitották meg. Gönczi Gáborék mellett színpadra lépett Kovács Kati, Király L. Norbi, az Animal Cannibals, Vastag Csaba, Fluor és Haddaway. A What is Love világhírű előadója lenyűgözte a magyar közönséget, őt pedig elmondása szerint a gyönyörű magyar nők.

2011. 07. 13. 16:15

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Több ezer ember tombolt az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborék show-ján cikk képei
Smile - Több ezer ember tombolt az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborék show-jánSmile - Több ezer ember tombolt az EFOTT 0. napján Gönczi Gáborék show-ján