Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

A sokoldalú DJ

Danny Tenaglia - A sokoldalú DJ

Cass & Slide szerint: "Nocturlnal" és nagyon ügyes a billentyűzeten. Minden mást már biztosan tudsz róla, Ő az egyik legnagyobb DJ., aki az európai proggressive house-t összekeverte az eredeti New York house ritmusaival. Nemrég elkészítette legújabb mixét, amely a „Back to Basics” prezentálásában látott napvilágot.

Mi újság?

Kösz minden jó. A legjobb a Vinyl. A hónap végén ünnepeljük a három éves születésnapunkat. Alkalmanként kb. ezren jövünk össze. Nagyon sikeres! Nagyon összekevert, már mint, ami az embereket illeti. Nincs alkohol és aki hozzánk jön, mindegy hogy fiatal, öreg, fekete, feher, meleg, vagy egyenes: a zenéért jön. A helyszín ugyanaz, mint ahol a Body & Soul (Francois Kevorkian legendás buli sorozata) rezidenciája is van. A hang fenomenális, egy olyan hely, ahol a DJ. álmai valóra válnak. Egész életemben erre vártam!

Milyen zenét játszol?

Nehéz beskatulyázni. Valami új. Semmi mást nem csináltam életemben, mint játszottam és imádtam a zenét. Nagyon sok új stílus megfertőzött. Talán a legjobb kifejezés, ahogy besorolhatnám: funkytribalprogressive, tudod....,egy utazás.

Mit ad neked a Vinyl mint DJ.-nek?

A Vinyl az a klub ahol 100 % saját magamat adhatom. Ha a Ten City-től a "Devotion"-t akarom lejátszani reggel 6 kor, megtehetem. Más New York-i klubban ha mondjuk lejátszanád az Evolution-t és egyből utána a Ten City-t, kiürülne a tánctér. Az emberek rád néznének hogy "mi a fenét csinálsz???"

A Vinyl-ben értik?

Tisztelik a zenét és tudják, hogy nem maradok azon a stíluson sokáig. Velem vannak és érzik amit én érzek. Az érzéseimre bízzák magukat és nekem többnyire jó kedvem van, mert zenélhetek nekik.

Csinálsz mostanában valami saját zenét?

Van egy-két dolog a tarsolyomban, azt tervezem, hogy szólólemezt készítek, de valószínűleg nem használom a saját nevem. Unom már, hallani és látni a nevem mindenhol. Valószínűleg "Soulboy" lesz a művésznevem, vagy valami ilyesmi. Nem akarom használni a saját fotóimat és látni a nevem óriási betűkkel kiírva, elég volt belőle. Ja....még most készítek egy új maxit Andy-vel és Chris-el a Tarantella-ból.

Jónap Tamás

2002. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2002. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 05. 13. 7:43
Hello! Szerintem Tenaglia Isteni zenét játszik. Nagyon szeretem a zenéjét, nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel de nagyon jóóó. Csak így tovább!!
VENDÉG 2014. 04. 01. 6:54
nagyon jóóó....;)
VENDÉG 2014. 04. 01. 17:28
jóóó....;)
VENDÉG 2014. 04. 04. 16:56
....;)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A sokoldalú DJ cikk képei
Danny Tenaglia - A sokoldalú DJ