Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Vidámpark koncert, Sziget, 08.03.

Vidámpark - Vidámpark koncert, Sziget, 08.03.

Zé a dábvárosi artisztok koncertje alatt bekapcsolja a kezében lévő táskarádiót, és átvált a Bartókra. A Kiállítás képei közben magába szippantva a zsíros toj-toj levegőt átsétál a wan2-tól a Bahia Színpadig.

Meglepetésére szellemvasútnak, körhintának, óriáskeréknek, vattacukornak nyoma sincs, pedig a programfüzetben ez áll:
VIDÁMPARK – BAHIA SZÍNPAD.
Ehelyett néhány csúnya fickó topog a dobogón, ráadásul a rádió elemei is lemerülnek.
Zé egy furcsa szivárványos kifeszített lepedőre lesz figyelmes, amin a „hízó eladó”, a „szerintem az énekes helyett kéne egy énekes” feliratok váltakoznak, s az a közös bennük, hogy minden szöveg előtt egy 11 jegyű szám áll. Zé nem érti miért jó ez az itt élő embereknek, és azt sem, miért kell mozi, ha közben 1 zenekar fog játszani? Pláne, ha filmszínház, akkor hol a zongora? És hát hol itt a tisztelet? – kérdezi tátogva magától, amikor egy kreol bőrű, meglett fiatalember bokáig érő szoknyában húz el mellette. Aztán a szép zenekar elkezd zenélni. Bugi- és cigizik a tömeg, Zé igyekszik velük mozdulni, a talaj, mint valami gumimatrac dobálja a rajta levőket, így azért könnyebb. Lehetséges, a menedzsmenthez tartozik a közönségdobáló padlózat, úgy mint a nívósabb sókban a villogó taps felirat.
Zé mellett egy feltűnően szőke orosz rosszlány hányja el magát, aztán egy dal alatt összeszedve újra erejét táncol, énekel, pörög, lökdösődik. Ez a ruszki ká hónalja alá veszi főhősünket, melynek eredményeként kiderül, rossz szagú az izzadtság,
a Vidámpark pediglen egy fasza csepeli zenekar (mondjuk erre Zé magától is rájött), több évtizeddel a hátuk mögött, kicsit új tagokkal, de mégsem, s Bambi, illetve Őzike ÉLŐ legendáris folyománya a nagybötűs rákkendrollnak. Az őzgárda új albumát ősszel kapkodhatják Vidámpark gyűjteményükbe a jóízlésű fiatalok, akkor már azonban Lunapark név fog a borítón figyelni.
A magas adrenalinszintű KONCERTen három–négy – a szokásosnál is ütősebb - nóta kitágítja Zé nadrágját, hózentróger helyett azonban akad néhány valós tróger, akik mulatás közben lenyúlják a napszemüjét, amit a modern kor szuvenírjaként, pontosabban az „amikor még sütött a nap” emlékeként szeretett volna megtartani.

kárpátidia

2002. 08. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2002. 08. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 09. 28. 0:00
kár, kár, nagyon kár a Vidámparkért. Miért nem karolja már végre fel valaki azt aki tehetséges és nem tömeggyártás végterméke, hanem csak simán jó és van karaktere? Ja, hát az nem eladható...Segítség, valaki mondja meg, hova lettek a walesi bárdok. Kérjük meg őket, hogy megint ne énekeljenek a zsarnoknak!
Vendég 2005. 02. 24. 11:10
ÁKÁLKÉLKÉLKÉLKÉKLÉLKÉLKKLÉLKKÉLKÉLKLKÉLKLÉLLÉKLÉKLKÉLKLKÉLKÉKLÉKLÉLKLÉKLÉKLKÉLKÉKLÉLÉKLÉKLKLKLKLKÉLKÉLKLKÉLKÉKÉLLKÉKLÉKLÉLKÉKLÉLKÉLKÉLKKLÉKLÉLKÉKLÉLKÉKLÉLKÉLKÉKLÉLKÉKLÉLKÉLKÉLKÉKLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Vidámpark koncert, Sziget, 08.03. cikk képei
Vidámpark - Vidámpark koncert, Sziget, 08.03.Vidámpark - Vidámpark koncert, Sziget, 08.03.