Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

17évesMeztelenLányok koncert

17évesMeztelenLányok - 17évesMeztelenLányok koncert

november 13. Pécs, Áfium Gasztropince (Acoustic performance)--------- Ki más is szórakoztathatná a szórakozni vágyó fiatalokat a szórakoztatóipar napi szupercicumicujain kívül, mint a szórakoztató 17évesMeztelenLányok zenekar, s hol máshol, mint Pécs város legszórakoztatóbb, legsejtelmesebb gasztropincéjében, az Áfiumban.

A betoppanók számára néhány perc ott töltött idő után kiderül, hogy a koncert igazán stílusos keretek közé van helyezve: az ott lévők mind ünneplők, a zenekar is a ceremónia része, ugyanis egy 17 esztendős hölgy, Lilla születésnapja miatt gyűlt ma este össze a vendégsereg.
Mindenütt gyertyák, mécsesek, lámpafény elszórtan, csak a véletlen sárgás, a kicsi színpadon a 17ÉvesMeztelenLányok melegítenek (mégiscsak hideg van ruhátlanul), az ünneplők vörösborral, Becherovkával követik őket.
Felcsendül egy C-dúr, aztán még egy, míg néhány akkordcsata után megismerkedhetünk a „Happy Birthday” c. örökzöld 17évesMeztelenLányok-féle két akusztikus gitárra írt Rock & Roll átiratával, s mind e közben megérkezik egy 2 emeletes csokitorta, melynek fél perc alatt már csak a felső szintje marad épségben (hisz’ az első emeletet a zenekar arcába dobtuk).
A 17ÉvesMeztelenLányok két gyönyörűséges tagja többek közt Beatles, LGT, KFT, sőt Britney Spears „Baby one more time” c. slágerét is feltupírozza, mely olyannyira jól sikerül, hogy a kacagóizmaink permanens merev görcsétől bármelyikőnket beválogathatnának a Batman következő részébe.
A legnagyobb sikert mégis az „500 g” c. blues alapokra helyezett, orfűi VIP víkenden, 1 tartósítószermentes ’tartós’ kenyér affinitására született komolyszerzemény aratja (részlet): „Emulgeálószer: nátrium-sztearoil-laktilát / Zsírsavak mono- és digliceridjei / Hordozó, (kálcium-szulfát) / Lisztkezelőszer / Aszkorbinsav / Enzim felhasználásával.” (A szerzői jogokat a törvény védi. – a szerk.)
Miután mindenütt alább hagy a csuklásig röhögés, a „Hulla” c. – legújabb – meztelen dalt maguk a meztelenek a 17 éves ünnepeltnek küldik, bizonyítván, hogy a ROCK él, így megtudhatjuk, hogy a „Hull a pelyhes fehér hó / jöjj el kedves télapó” a legaljasabb felnőttdal a világon.
Akárhogy is, amellett, hogy ezek a lányok meztelenek, 17 évesek, és ez majdnem igaz, tapasztalhatóan elbűvölően hülyék, és tehetségesek.

kárpátidia

2002. 11. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2002. 11. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 22. 0:00
Ez a "meztelenek" kicsit eros azert:) A zenekar tagjai bizonyara nem akarnak ilyen neven bevonulni a zenetortenelembe...bar ha kabarezenekar cimket akasztanak rajuk, ez is belefer. Fentiek szerint eppen ideje valami komolyba fogniuk, mielott a vegen meghivjak a Fabry-showba oket... d
Vendég 2002. 11. 22. 0:00
A kep jo, logonak is elmenne:))) Berakom windows-hatternek. d
Vendég 2002. 11. 25. 0:00
a Fábry Showba a Kispál is fellépett, és az Emil.Rulez! is, tehát...
Vendég 2002. 11. 25. 0:00
Ha jol hiszem, ezek feloltozott fiuk. ;) Csak a rajongok szerepelhetnek a cimben.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

17évesMeztelenLányok koncert cikk képei
17évesMeztelenLányok - 17évesMeztelenLányok koncert17évesMeztelenLányok - 17évesMeztelenLányok koncert