Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Születésnapi Kispál és a Borz koncert

Kispál és a Borz - Születésnapi Kispál és a Borz koncert

2002. 11. 16. Pécs, Egyetemi Klub --- Rendesen kiéheztette a közönséget a Kispál és a Borz, mivel a szülinapi bulikra hivatkozva már hónapokkal a kijelölt dátumok előtt semmilyen fellépést nem vállaltak az adott városokban. A koncert- ügyben legrosszabbra felkészült rajongók már rég sejthették, hogy hatalmas tömeg lesz, mikor én még úgy gondoltam, oké, nagy az érdeklődés, legfeljebb úgyse engednek be több embert, mint amennyi befér. Ehhez képest fél órával kapunyitás előtt a „Ruhatár mögötted: 20m” feliratú bejárat előtt várakozók és az ezek szerint 20 méterrel odébb levő ruhatár sora összeért.

Előzenekar nem volt, bár így is mindenki lemaradt volna róla, mert aki nem kint várt a sorára, vagy megrohamozta a büfét vagy CD-t igényelt a kissé instabil pultnál.
Kilenckor végre elkezdődött a koncert, de a biztonságiak alig tíz perc múlva már támogatták is kifelé az első igazán megtaposott rajongót. Mindenhol vizesre izzadt fiúk- lányok táncoltak, oxigént alig kaptunk, a kilehelt pára pedig kicsapódott a mennyezetre, és a karzat falára, s egy idő után a nyakunkba, fejünkre csepegett. Ennek ellenére jól viseltük a már szinte woodstocki hangulatot, a zenekar és a közönség is felszabadultan ünnepelte a jubileumot.
A koncert sajátosságainak egyike volt, hogy már az első órában lenyomták a legpörgősebb nagy kedvenceket (Bársonyfüggöny, Zsákmányállat, Húsrágó hídverő stb. ), mert persze, rendhagyó a buli, de a „leghatásvadászabb” dalokat én akkor is jobban kedveltem a koncertek közepén.
A két és fél órás koncerten olyan vendégzenészek is megfordultak, mint Szabó Attila, Varga Líviusz a Quimbyből, az Animás Németh Juci, és Kispálék egyik exdobosa, Bräutigam Gábor.

purplesmith

2002. 11. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

purplesmith 2002. 11. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 11. 28. 0:00
ki az fasz az a Szabó Attila?!
Vendég 2002. 11. 29. 0:00
akkor nagyon hülye vagy, ha nem tod.
2003. 05. 18. 0:00
Nagyon szépen megkérném azt, akinek van KISPÁL fényképe, főként Lovasiról, és van lehetősége, küldje el nekem az e-mail címemre!!! Nagyon-nanagyon megköszönném! Címem: kekvolgyi@mailbox.hu ÜDV.:noÉmy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Születésnapi Kispál és a Borz koncert cikk képei
Kispál és a Borz - Születésnapi Kispál és a Borz koncert