Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Fish! Interjú

FISH! - Fish! Interjú

Néhány hazai Sziget-fellépővel készítettem interjút, közülük elsőkent a Fish! énekesét, Kovács Krisztiánt faggattam a fesztiválról és a zenekar hogylétéről.

music.hu: Hogy tetszett az idei Sziget? Ha kint voltatok, milyen programokra mentetek el? Melyik koncert tetszett a legjobban/legkevésbé?

Krisztián:Én egész héten dolgoztam a Szigeten, illetve volt pár fellépésem (Fish!, Faith No More Tribute, ZIL), így nem maradt időm a koncertekre, de nem hagyhattam ki a Fun Lovin' Criminals-t, ami eszelős volt, illetve a Senser buliját, az is tetszett, a saját bulik is jól sikerültek. Csabika (gitár) végigzúzta a Szigetet, neki az Ojos de Brujo jött be nagyon, legalábbis ezt mondta...

FISH! - Fish! Interjú

music.hu:A Sziget válogatáslemezére, a Placcra felkerült a Life isn't easy c. dalotok. Miért erre a számra esett a választás? Vannak- e ezzel
kapcsolatos terveitek a későbbiekben?

Krisztián: A nagyközönség a Positivo-t ismerheti a zenekartól, a Life Isn't Easy viszont egy zúzósabb arcunkat mutatja, szerettük volna ezt is bemutatni, mert ugyanúgy a zenénk része, nem mellesleg elég jó a nóta hangzása, ez is fontos. Nincs terv, reméljük tetszik majd az arcoknak, ezáltal többen figyelhetnek ránk.

music.hu:Úgy hallottam, a zenekar ismét tagcserére készül. Mi ennek az oka? Megvan már az új tag? Okoz -e ez vmilyen más változást a Fish!-ben?

Kovács Krisztián: Így van, Gabito, az alapító basszer lepattan, mert nem tudja tovább csinálni a dolgait a Fish! mellett, illetve más tervei vannak, bár zeneközelben marad, de nem velünk és nem itthon. Zeneileg nem hiszem, hogy a természetes változáson kívül valami más történne, az eddigi tagcserékkel mindig nyertünk, reméljük, most is így lesz, kell egy száz százalékos ember és nem lesz semmi gáz. A keresés folyamatban van, szeptemberig szeretnénk letudni a dolgot, addig Gabi mindenképp marad.

music.hu: Hol léptek fel legközelebb?

Krisztián: Augusztusban a fővárost küldjük leginkább egy kis német kitérő után, mert így alakult, várunk mindenkit:
08.15., Bad Marienberg (D), Rock Against Xenophobia Festival
08.19., Zöld Pardon
08.23., Budapest Parádé - metal kamion (!!!)
08.29., Ügető, Pocox Fesztivál

purplesmith

2003. 08. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

purplesmith 2003. 08. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fish! Interjú cikk képei
FISH! - Fish! InterjúFISH! - Fish! Interjú