Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Allstars (US) --- SZIGET2003, NAGYSZÍNPAD

Earth, Wind & Fire - Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Allstars (US) --- SZIGET2003, NAGYSZÍNPAD

augusztus 3., vasárnap, 16:30 --- Isten áldja a szervezőagyakat --- Bizonyos látvány arra ösztökéli a tribünön helyet izgágán foglalót, hogy előre lássa maga előtt amint zabálja a csokifánkot, a csokitölteléket, ami gyengéden szétfröcsög a szájában, rátapad a szájpadlására, bemaszatolja a szája szélét, az állát, a nyakát, egészen a fejéig, hogy aztán jojozószemű csokiagyúként elmondhassa magáról, egyszer ilyenben is volt része.

Még ha függőséget okoz is, mert minden, ami csoki – főleg a szín – elvonási tünetekig fejlődhet, fejlődik, köll, nagy a szükség rá, hogyne szeretné a baromja csontig bepróbálni.
Az első dal után már ott álltam a zenekarral az oltár előtt, született hét fiúnk, boldogok voltunk, funkot ettünk – foglalkozási sajátosság -, barlangásztunk és mindenfelé kalandoztunk, aztán mellém állt egy hónaljkutya, na meg a kauzalitás: ha görényszag van, hánynom kell, így ezen külső beavatkozásra muszáj volt kinyitnom a szemem, és elválnom picit pl. a McKay keltette ábrándoktól. Bár az álmok manapság valóságosabbak az ébrenlétnél, ehhez képest mégis a tömeggel karöltve tomboltuk végig ezt a kizárólag szuperlatívuszokban említhető funkdélutánt. Elképesztő összhang, Olymposba illő szereplők és hangok jellemezték a koncertet, no meg a szokásos tökéletességre törekvés. Valami olyasmi, ami nálunk még mindig kurriózum.

kárpátidia

2003. 08. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 08. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Allstars (US) --- SZIGET2003, NAGYSZÍNPAD cikk képei
Earth, Wind & Fire - Earth Wind & Fire Experience feat. Al McKay Allstars (US) --- SZIGET2003, NAGYSZÍNPAD