Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDA

Tankcsapda - SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDA

A Slayer helyében kiszaladtam volna 19.30 és 21.30 között Tankcsapda koncertre, gratulálni a debreceni fiúknak, és széles gesztikuláció közepette szemlesütve, kéztördelve, fejet lehajtva lemondtam volna a nagyközönség előtt a koncertet, hogy aztán például a szintén magyar Freshfabrik zenekart inkább megkérhessem, lépjenek már fel még egyszer.

Mivel túl sok a volna, és rohadtul nem így történt, ezért maradnunk kell a töredelmes múltban, használjuk fel jól és nem galád módjára. Tehát egy iszonyú nívótlan, semmilyen Slayer koncertnek lehettünk tanúi, a fekete autó sem jelent meg, pedig sűrű, fényes magyar narancsok válogatását félretéve koncentráltunk erősen a pozitív lehetőségekben. Imádatunk a pozitivitásra terjed, néhány tesztet leszámítva imádunk mindent, ami pozitív, így nem említjük azt, ami tré, csak azt, ami jó, mondván az emlékek csak szépülnek.

Tankcsapda - SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDA

Szinte. Jó érzés volt több mint másfél órán keresztül csuklóig lenni a kurvában, morfondírozni azon, hogy melyik ajtón menjünk be, de aztán nem mentünk sehova, csak ott álltunk, csápoltunk, mert a bugi ilyenkor ciki, és természetesen nem úsztattuk egymást egymáson, mert az akkor és mindig TILOS. A közönség (azaz mi) nagyon is vette az adást, a Tankcsapda adta örömök jogos tulajaiként rázták a fejüket, talán emiatt tűntek kevésbé feltűnőnek a WU2 szuperfotósai. Mindenből és mindenkiből gyöngyvirágszappan, a sör és a Gabi fogkrém illata dőlt, meg is jelent Joker, mondván az említett összetételek eredményezik a biztos halált. Feküdt is a porban egy színesbőrű tévériporternő, ám kiderült csak a romantikus hely és a zene ringatta álomba. Ő volt az egyetlen. Akit.

Ütős, vídiafílingű koraestét okozott a hazai berkekben hitelesnek tartott egyetlen kőzene: a Tankcsapda; megmutatta, hogy mit jelent a magyar rockzene 2003-ban, a Szigeten, ott, a Nagyszínpadon.

kárpátidia

2003. 08. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

kárpátidia 2003. 08. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 08. 29. 0:00
Újabb hányadék cikk. Ki ez a pina? Ez a kép a csapdáról meg vagy 15 éves. Teljes dilettantizmusról árulkodik az írás. A Slayer az egyik legjobb koncertet adta a Szigeten, se a kiherélt hangfekvésű FF, se senki közelükbe se ér. Az hogy a tankcsapdát tartod hiteles kőzenének az meg legalább olyan elborult gondolat mint az írásaid általában.
Vendég 2003. 08. 29. 0:00
Osztom az előző véleményt. Ez a pina nem ért a metálzenéhez. Kiscsillag tudod, hogy mi az a Slayer? Tudod, hogy Te még meg sem születtél, amikor ezek már osztották a halált az olyan kis hülye picsákra, mint Te! A Freshfabrikot meg hagyjuk... amióta plazafiú énekes van a csapatban, egy rakás fos az egész. Vörös Andris volt az igazi... Tisztelt Szerkesztők! Nektek meg annyit írnék, hogy ilyen hülye picsák cikkeit ne publikáljátok, mert szerintem ez egy zenei portál és nem holmi hozzá nem értő "újságirók" ízlésvilágából íródott cikkek gyűjteménye!
Vendég 2003. 09. 07. 0:00
hááááz,talán a leánygyermek talán (finoman szólva)tájékozatlan egy picit,na meg nem nem is elfogulatlan!!!ez nem lenne gond egy kötetlen baráti beszélgetésnél,na de itt...!én nagyon kedvelem Pityeszt,de a ff. tényleg V.Andrissal volt az igazi,Slayer meg,hát nem 20évesek,de nagyon tudják a dolgot...
2003. 09. 07. 0:00
?????????????Ez mi?? A Csapda koncertjei ált-ban jók szoktak lenni, de hogy a Slayer elmaradjon miatta???????????????? Ki volt az a hülye, aki ezt kitalálta????A Slayer ZSENIÁLIS volt!!!!!!!!!Vagy te nem nem voltál ott???

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDA cikk képei
Tankcsapda - SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDATankcsapda - SZIGET2003 Nagyszínpad, 08.04., hétfő, 19.30 TANKCSAPDA