Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Gaabriel interjú

Gaabriel - Gaabriel interjú

Portálunk mindig is nagy figyelmet szentelt az új arcokra, későbbi tehetségekre. Nemrég az újonc Gaabrielt kaptam el egy interjú keretében. A fiatalembernek nemrég jelent meg első maxija „Árnyék” címmel. Erről és a jövőről beszélgettünk.

Mit lehet tudni Gaabriel előéletéről?

1981-ben születtem Szegeden. 8 évig jazz zongoráztam és ez idő alatt rengeteg stílussal, megismerkedtem. Az éneklést autodidakta módon sajátítottam el, Queen és Stevie Wonder lemezek szorgos hallgatása közben.

Úgy tudom, hogy mielőtt énekeltél volna több dolog is közbejött.

Ha a munkákra és a katonaságra gondolsz, igen. Jártam katonai iskolába, dolgoztam mint betegszállító, pizzafutár, postás, röngten asszisztens, biztosítási ügynök, sőt Svédországban még favágóként is dolgoztam. Ez nem látszik rajtam, de tény.

Gaabriel - Gaabriel interjú

Az „Árnyék” egy kellemes popdal. Milyen lesz az első lemez stílusilag?

A dalaim stílusukat tekintve hasonlítanak a skandináv rockzenéhez, és mivel ez a stílus most a virágkorát éli, úgy érzem, hogy sok emberhez el tud jutni a zeném. Albumom - stílusát tekintve – pop-rock, a rock lendületét, hangszerelését, a pop zene dallamosságát ötvözi. Az első nagylemezem ősszel jelenik meg, de a fejemben már megszületett a második is.:-)

Gaabriel - Gaabriel interjú

Leforgattad első klipped. Hogy készült?

Egyedülálló greenbox technológiával készült, Oláh István rendezésében. A tökéletességre nemcsak a klippben, hanem az élő fellépéseken is törekszünk. Élő zenekarral játszunk (dob, gitár, basszusgitár) és gőzerővel próbálunk, hogy a színpadon is igényes hangzást tudjunk produkálni.

Kislemez, album, fellépések, hogyan tovább?

Szeretnék még nagyon sok lemezre való dalt írni, titkos álmom egy musical megírása. Mindeközben élem az életemet, mint mindenki.

Jónap Tamás

2005. 08. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 08. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 08. 25. 12:25
nekem már is szimpi a srác!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 08. 25. 16:55
Nagyon jóó pasi ez a Gaabriel!! :)))
Vendég 2005. 08. 29. 19:15
nagyon aranyos pasi nekem is bejön:) de valyon hol lehet letölteni a számát?:((
Vendég 2005. 09. 01. 16:27
Egy a baj ..................nekem sem pezem sincsen es ismerosom sincsen de barmibe le fogadom es eszt alitom orszag vilag elott hogy nekem jobb hangom van mint ennek a fijunak ...............barmikor be bizonyitom ..........de ki kivancsi erre? Ez a zene Magyarorszagon ................ha nincsen penzed semmire se mesz,mar evek ota keresek egy komoj producert aki mellem alna de senki ...........nagyon sok fiatal van igy ijlen hejzetben de vajlon ki segit nekik :O) senki ...............a majd el felejltettem ha valahogy hires leszel veletlen szeruen meg ismernek a teveben..........akkor mindeni teged akar .................mert mert van benne PENZ..............ha meg nincsen akkor mehetel magadnak amerre latol................hat ez Magyarorszag konyu-zenei vilaga............. Tiszteletem minden meg dolgozott es ki erdemelt hangu enekesnek ..........Gorog-Arthur-Zoltan tel:+40742-429265

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gaabriel interjú cikk képei
Gaabriel - Gaabriel interjúGaabriel - Gaabriel interjúGaabriel - Gaabriel interjúGaabriel - Gaabriel interjúGaabriel - Gaabriel interjúGaabriel - Gaabriel interjú