Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Hip Hop Boyz interjú:

Hip Hop Boyz - Hip Hop Boyz interjú:

A fiúk élete nagyon felgyorsult mostanában (nagylemez népszerűsítése, koncertek…stb.), viszont arra maradt idejük, hogy két fellépés között válaszoljanak kérdéseinkre.

Milyen az új lemez fogadtatása? Vannak-e új rajongóitok?

OG. Duck:

AZ új lemez fogadtatása szenzációs, nem csak a régi arcokat látjuk újra, de rengeteg új rajongónk van és egyre többen lesznek.

Real Action

Nagyon jó, a zenei tv-n már az elsők között is található a jelenlegi "Part a tó szélén" című dalra forgatott videó klipünk. A fellépéseinken mindenki velünk együtt énekli a dalokat az egykori rajongók, azért mert régi kedves emlékeket idéznek fel a mostani fiatalokat pedig magával ragadja a régen is elhíresült Hip Hop Boyz-os lendület. Természetesen, az új album és a slágerlistán való előkelő helyezés új rajongók megjelenését eredményezte és ennek nagyon örülünk. December elején léptünk fel egy Télapó rendezvényen ahol csak 8-12 éves gyerekek voltak ettől egy kicsit tartottunk hiszen ők még nem sokat tudhatnak az együttesről, de a színpadi show és nagy slágerek megtették a hatásukat.
(nagyon nagy buli volt)

Levy T.

A lemezt kivétel nélkül mindenütt nagy sikerrel mutattuk be, most már 11 hónapja vagyunk turnén és a hallgatók és nézők nagyon sok jó vissza jelzést küldtek. Az új anyag bár még friss de az ütős hangzás miatt gyorsan rajongó fülekre talált. Így a fellépések igen dinamikusak és a közönség nagyon élvezi.
A Viva chart is mutatja, hogy a HHBz a fiatalokat is megszólította a "Part a tó szélén" c. számmal amire büszkék vagyunk és nagyon örülünk neki. Mi, azt gondolom mindig kortalan zenét játszottunk és játszunk, így sosem volt gondunk a korhatárokkal.

Hol láthatunk titeket élőben fellépni mostanság?

Az élő fellépéseinkről a honlapunkon lehet info-t találni, ami sajna egy kicsit megcsúszott a tervezetthez képest. Legközelebb, azaz szilveszterkor Dunaszerdahelyre megyünk. Folyamatosan koncertezünk az ország bármely pontján, szinte bármikor felbukkanhatunk. Most hirtelen csak néhány helyszínt tudok megemlíteni, ami az eszembe jut, pl. Budapest, Zalaegerszeg, Kisvárda.
Nem csak itthon hanem a Felvidékről, Erdélyből a vajdaságból sőt még Angliából, Amerikából, Ausztriából és Németországból is kapunk meghívásokat, hiszen annak idején az angol nyelvű lemezünk hat országban is aranylemez lett.

Hogyan készültél az ünnepekre, és főleg a Szilveszterre

OG. Duck:

Főzés, csomagolás, házcsinosítás, mostanában ezt csináltam. Bélszín volt a főétel, amit én készítettem el. A szilveszter fellépéssel fog telni.

Real Action:

Természetesen családi körben ünnepeltem. A karácsony még szebb így, hogy két ilyen gyönyörű kisgyerekkel és feleségemmel együtt ünnepelhetünk.
Mintha újra élnénk a gyerekkorunkat. Arról nem is beszélve, hogy velük is meg kell ismertetni ennek a gyönyörű ünnepnek a szokásait. A Szilveszter, mint általában mindig most is a fellépésekről szól. Az éjféli pezsgőkoccintás is színpadon lesz, ami jó ómen a következő évre nézve.

Levy T.:

Mindenkinek nagyon fontosak ezek az ünnepek, mert elég hajszolt életet élünk ahhoz, hogy az ünnepek fontossága kiemelkedjen. Kevés időnk van családunkra, barátainkra ilyenkor erre koncentrálunk. Nagyon kedves ünnep ez mindnyájunknak.

Kevéske szabadidőtökben mivel foglalkoztok?

OG. Duck:

Szabadidőmben egy online szerepjátékot játszom: World of Warcraft (Arathor
Szerver – a szerk.)

Real Action:

A Hip Hop Boyz, az általam koreografált Fekete Színház és a tánciskola mellett minden percet a családommal töltök. A gyerekek töltenek fel és adnak új lendületet számomra.

Levy T.:

Klasszikus zenét hallgatok, minél butább videojátékkal játszom, sportolok amennyit lehet, olvasok , főleg szakirodalmat.

Jónap Tamás

2005. 12. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 04. 18. 8:17
Szeretem)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hip Hop Boyz interjú: cikk képei
Hip Hop Boyz - Hip Hop Boyz interjú: