Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Karmatronic interjú

Karmatronic - Karmatronic interjú

A népszerű csapatot a Beyoncé féle „Ring the Alarm” c. remix kapcsán ismerhettük meg. Beszélgetésünk tárgya a következő Beyoncé dal remixe, mindezek mellett pár kérdés-válasz erejéig bemutatkozik nektek a két sikeres DJ.

A sikeres együttműködés után, hogyan jött a felkérés a következő projekthez?

Az első Beyoncé remixünk (Ring the Alarm) után nagy elismerést szereztünk az Egyesült Államokbeli Sony BMG berkeiben; ami magyarázható azzal, hogy az előző átdolgozásunk nagy sikert aratott – rengeteg pozitív visszajelzés és rendkívül magas eladási index. A kinti cég belső vérkeringésébe kerültünk bele. A következő nagy lehetőség az volt, hogy felkértek minket a Dreamgirls c. film betétdalának, a Listen című legújabb Beyoncé darab remixelésére. A mi munkánk tetszett legjobban a Beyoncé managementnek és az ötszörös Grammy díjas művésznőnek is.

Miért pont a Listen c. dal lett a nyerő?

Nem tudom miért pont a Listen c. dalt, választották ki. A fimben ez a legmarkánsabb Beyoncé szóló dal, így talán érthetö:-)

Láttátok a filmet? Vélemény?

Premier előtti vetítésen láttuk a filmet. Nagyon tetszett, mert alapvetően zenei, csordultig van érzelemmel, indulatokkal és szerelemmel. Nem szabad elfelejteni, hogy igaz történetet dolgoz fel a film, ami bátran és kendőzetlenül megrajzolja a profi zenei szakma könyörtelen világát.

Találkoztatok személyesen Beyoncé-vel?

Nem még nem találkoztunk vele, pedig lett volna rá alkalom (hivatalosak voltunk egy private Beyoncé partyra), de ami késik, nem múlik:-)

Milyen saját projekten dolgoztok?

Elsősorban alapítottunk egy zenei kiadót az Amerikai Egyesült Államokban és Magyarországon, hogy utat törjünk a tehetséges zenészek, illetve lemezlovasok számára. Tevékenységünk megkoronázása, hogy az egész világ összes zenei letöltő portállal szerződésünk van. Számszerüleg 458 online zeneáruházzal vagyunk kapcsolatban és ez a hálózat folyamatosan, bővül.
Zeneszerzés terén Dukai Reginánával, Erdőhegyi Brigittával és MC Gőzzel dolgozunk együtt. Az említett három művész 2007-ben megjelenő albumain mi felelünk az összes zenei anyagért.

A hétköznapi életben mivel ütitek el az időt?

Az időnk legnagyobb részében természetesen zeneírással foglalkozunk, stúdiónkban tevékenykedünk, a kiadó munkálataiból is kivesszük a részünket. Achilles az Okay Italia éttermek résztulajdonosa és ügyvezetője egyszemélyben. A hét különböző napjain itt is megfordul. Szabadidőnkben, ha egyáltalán létezik, szeretünk moziba járni, elolvasni egy jó könyvet vagy egy jót sétálni a gyönyörű budapesti állatkertben.

Nehéz kérdés! Kedvenc stílus, zene vagy előadó?

Stílusban nincs kedvenc, mivel mindenevők vagyunk – ami jó az jó stílustól függetlenül! Ha mindenképpen stílust kell kiemelni, akkor breakbeat. Azok a zenészek, akikre felnézünk: Bartók Béla, Deep Dish, The Prodigy, Kurt Cobain, Timbaland, Pharell...stb.

Jónap Tamás

2007. 02. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 02. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2007. 08. 13. 18:09
fos

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Karmatronic interjú cikk képei
Karmatronic - Karmatronic interjú