Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Padödő riport:

Padödö - Padödő riport:

A lányok szerencsére még mindig aktívak, erre a legjobb bizonyíték, hogy országszerte állandóan koncerteznek. Száguldó riporterünk még a Szigeten beszélgetett Falusi Mariannal, egy szeles estén, viszont nagyon jó hangulatban.

Hogy telik a nyár?

A nyár nekünk munkával telik, ez egy ilyen promóciós turné. Augusztus végén jelenik meg legújabb nagylemezünk, májustól egy körülbelül 100 állomásból álló turnén veszünk részt.

Padödö - Padödő riport:

Említetted az új albumot, mennyire lesz ez különleges az eddig megszokott lemezektől?

Mindenképp egyedi lesz. A korong teljesen egyedi és különleges formátumú lesz, amely Magyarországon még nem volt. Ez számunkra is meglepő, de reméljük, hogy be fog válni, mint eddigi lemezeink.

Stílusilag mennyiben lesz más az új lemez?

Hasonló lesz az eddigi lemezeinkhez, nem nagyon akarunk váltani, nem sok értelme lenne, természetesen próbálkozunk eltérő dolgokkal, ez egyelőre most még maradjon titok, majd kiderül az új lemezen. A dalok között lesznek viccesek, humorosak és politikai tartalmúak is.

Lesz-e kislemez, amely az albumot vezeti majd be?

Van bevezető kislemez, a „Jó nekem így” c. dalból, de két remixet is tartalmazó maxi, kereskedelmi forgalomba egyik sem kerül. Ezt a rádiók és a különböző médiák kapják.

Ha jól tudom, ez lesz már a második – saját kiadásban – megjelenő nagylemez. Miért döntöttek így, hogy függetlenek legyetek?

Nem szeretjük a kötöttségeket, és a különböző előírásokat: mit, mikor és hogyan és hol. Ezek nem mi vagyunk. Az összes kiadó szar. Nekünk ne diktáljanak! Egyébként ugyanannyit dolgozunk, mintha egy kiadónál lennénk. Sokat elvártak tőlünk, de nem sok szabadságot adtak. Ez nem jó. Mi azért készítünk nagylemezt, hogy legyen anyagunk a koncertekre.

A Szigeten már nem először léptek fel, hogy tetszett az idei Fesztivál, hogy éreztétek magatokat?

Istenien. Nagyon szeretünk idejönni, csakúgy, mint minden fellépésre. Örülünk, hogy mindenféle korosztály képviselteti magát, pláne a Szigeten, itt mindenki happy és örül a nyárnak és gondolom nekünk is. Szóval jól éreztük magunkat, nagyon jól!

Mondtad, hogy mindenféle korosztály látogatja a koncerteket. Van-e célközönség?

Nincs, nekünk közönségünk van, és mindegy, hogy felnőtt, idős vagy fiatal, ha jól érzi magát az szuper.

És hogyan tovább, hol léptek fel a közeljövőben?

Koncertezünk folyamatosan az év végéig. Október-november körül lesz egy kis pihenés, mikor Egyiptomba majd pedig Amerikába megyünk az ottaniak meghívására, amely már szinte hagyomány évek óta. Amerikába az egész stábot magunkkal fogjuk vinni.

Milyen viszonyban vagy a számítógéppel?

Teljesen oda vagyok tőle, nemrégiben chateltem, amely majdnem mindennapossá vált, ha éppen nem a gép előtt ültem, akkor – előtte vagy utána – ettem. Aztán folytattam. Napi három órát, ha aludtam. Mostmár ennek vége, ennyire nem vagyok már Net-őrült. Mostanság a Startlapot böngészgetem, ahol van egy Padödő fórum.

Apropó Internet, nemrég elindult a hivatalos oldalatok. Mi található ezen a site-on?

Régebben nagyon kedves rajongók készítettek magánszorgalomból különböző oldalakat, most viszont már kész a hivatalos oldalunk. Itt lehet rólunk olvasni, relikviákat megvásárolni és üzenni nekünk illetve a managment-nek. A fotókat ki ne hagyjam! Nem olyan oldal, mint a Pierrot-té vagy Ákosé, de a miénk. (-nevet-).

A Padödő hivatalos oldala a következő címen található: www.padodo.hu (-a szerk).

Jónap Tamás

2001. 04. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2003. 10. 10. 0:00
Imádom őket!
VENDÉG 2013. 09. 11. 16:11
Imádom őket!:):):):):)
VENDÉG 2013. 09. 15. 16:16
SZERETEM-(-(
VENDÉG 2013. 09. 17. 16:02
IMÁDOM!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Padödő riport: cikk képei
Padödö - Padödő riport:Padödö - Padödő riport: