Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Interjúk

Club 54 interjú

Club54 - Club 54 interjú

A jó zenészekből és közismert személyisegekből álló zenekar anno mindenki szívábe belopta magát a „Mégegyszer” c. dallamos, pop-os felvétellel. A trió pár hete egy budapesti szórakozóhelyen (is) adott koncertet. A dolog érdekessége, hogy a clubot javarészt melegek látogatják. A mini koncertről és az új lemezről kérdeztük Némót a zenekar egyik tagját.

Kinek az ötlete volt, hogy egy javarészt melegek által látogatott szórakozóhelyen lépjetek fel? Gondoltátok, hogy óriási minikoncert lesz a buliból?

Az ötlet nem a miénk a klub keresett meg minket, megjegyzem a zenekarban ez nem volt kérdés mi nagyon nyitottak vagyunk ráadásul a szórakozóhely nagyon akart minket!(hát legyen :). Másrészről tudtuk hogy a melegek nagyon jó közönség, mi pedig szeretjuk ha tetszik nekik a zenénk. Ez persze mindenkire igaz:)

Club54 - Club 54 interjú

Fellépéseken, koncerteken saját dalok mellett játszotok mást is?

A koncertjeinken nem csak CLUB 54 –es slágereket, hanem jólismert feldolgozásokat is játszunk kedvenc előadóinktól: Bee Gee’s, Madonna, Delegation, Donna Summer, Boney M, vagy épp az 54 c. film főcímdalát.

Milyen további fellépéseitek lesznek mostanság?

Ez ravasz kérdés,csak azt tudom hogy menet van minden hétvégén, hogy hova az számomra általában aznap derül ki. Bővebb információk a honlapunkon:)

A „Mégegyszer” és a „Kicsi szívem” megaslágerek lettek. Új kislemez és album a láthatáron?

Az új lemez már megjelent egy hónapon belül forgatjuk a második klippet, reméljük elnyeri majd ez is a nagyerdemű tetszését!

Szabadidőtök mivel telik?

Természetesen pihenéssel. Viszont szerencsére (ez persze nézőpont kérdése) nincs erre sok alkalom, ugyanis itt vannak a fellépések és az nagyon jó érzés, hogy számítanak ránk nemcsak a rajongók. Amúgy szeretünk böngészni a neten, kikapcsolódni utazással vagy egyéb kellemes tevékenységgel.

Jónap Tamás

2007. 10. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2007. 10. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Club 54 interjú cikk képei
Club54 - Club 54 interjúClub54 - Club 54 interjú